Categories: Νέα

Ζαφειρίου: “Να βελτιώσουμε το σκοράρισμα στα ντέρμπι”

Το πρωτάθλημα έχει περάσει στον δεύτερο γύρο και πλέον κάθε αγωνιστική έχει ξεχωριστή βαρύτητα. Οι ευκαιρίες για… διορθώσεις μειώνονται, τα λάθη σχεδόν απαγορεύονται. Ο ΑΟ Καλαμακίου συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, συνεχίζει να δουλεύει σκληρά για την επίτευξη των στόχων. Ο Κώστας Ζαφειρίου μπαίνει στον 2ο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα και γνωρίζοντας όλο και καλύτερα τα… μονοπάτια, σημειώνει τα στοιχεία που θα κρίνουν τη χρονιά.

Η ομάδα μας φαινόταν, με το υλικό που είχε από πέρσι και τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι, ότι θα πρωταγωνιστήσει φέτος στο πρωτάθλημα, όπως και έχει συμβεί. Το φετινό πρωτάθλημα κρύβει κάποιες δυσκολίες, ειδικά τώρα, στην συνέχεια του δεύτερου γύρου, αλλά επειδή πιστεύω στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου, στο τέλος θα τα καταφέρουμε με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

Όπως είπα και πριν, η ομάδα έχει ένα πολύ καλό υλικό και με την σκληρή δουλειά και τις προπονήσεις που κάνουμε καθημερινά, μας έχει φέρει να οδηγούμε την κούρσα του πρωταθλήματος”.

“Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, είναι να διατηρήσουμε αυτό το δέσιμο που έχουμε σαν ομάδα, την συγκέντρωσή μας όπως είχαμε στους προηγούμενους αγώνες, γιατί προβλέπονται δύσκολα παιχνίδια στην συνέχεια. Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα κυρίως στα ντέρμπι”.

“Στον ΑΟ Καλαμακίου ήρθα πριν ένα χρόνο, στα μέσα της προηγούμενης χρονιάς. Μπήκα γρήγορα στο κλίμα, γιατί με αγκάλιασαν οι συμπαίκτες μου. Με τη σειρά μου νομίζω έχω βοηθήσει κι εγώ την ομάδα, όπως όλοι μας, για να βρίσκεται σε αυτή την θέση που είναι τώρα”.

“Κρατάω τις καλές εμφανίσεις που έχουμε κάνει σαν ομάδα, τις οποίες πρέπει να διατηρήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Σε συζητήσεις που έχουνε γίνει με τους προπονητές και τους γυμναστές, έχουμε βρει κάποια πραγματάκια που πρέπει να βελτιωθούν σε μένα και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά και μέσα από τις προπονήσεις θα καταφέρω να τα βελτιώσω”.

“Στο θέμα οργάνωσης ο ΑΟ Καλαμακίου πιστεύω ότι έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι ένα πολύ μεγάλο προνόμιο να έχεις σχεδόν σε κάθε προπόνηση δύο προπονητές και δύο γυμναστές πάνω από το κεφάλι σου και να σε καθοδηγούν, στοχεύοντας στη βελτίωσή σου. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις μαζί με την οργάνωση της ομάδας είναι σίγουρα για δύο κατηγορίες πάνω”

“Εύχομαι υγεία σε όλη την ομάδα και πιστεύω ως το τέλος της σεζόν να παραμείνουμε στην πρώτη θέση και να γιορτάσουμε μία άνοδο με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

 

 

 

 

 

Λάμπρος Μπαλάφας

Recent Posts

Δηλώσεις Κούτση για τον αγώνα με την Κορωνίδα

Για την 29η, προτελευταία αγωνιστική, του πρωταθλήματος της Β’ Αθηνών ο Α.Ο. Καλαμακίου θα αντιμετωπίσεις…

10 ώρες ago

Δηλώσεις Κιριμλιογλου για τον αγώνα με τον ΠΟΨ

Για την 28η στροφή του πρωταθλήματος της Β΄ Αθηνών η ομαδάρα μας ΑΟ Καλαμακίου που…

1 εβδομάδα ago

Ήττα για την ομάδα μας στο Καματερό

Την ήττα με σκορ 4-1 γνώρισε η ομάδα μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το…

3 εβδομάδες ago

Δηλώσεις Χαλκή για τον αγώνα με το Καματερό

Για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Αθηνών η ομαδάρα μας ΑΟ Καλαμακίου (43…

3 εβδομάδες ago

Επιστροφή στις νίκες για το ανδρικό

Επιστροφή στις νίκες για την ανδρική μας ομάδα, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ερμή…

4 εβδομάδες ago

Φιλικό της Κ17 με τον ΠΑΟ Καλυβίων

Η κ17 μας με χαρακτήρα και ποιότητα πήρε την νίκη κόντρα στον ΠΑΟ Καλυβίων. Το…

4 εβδομάδες ago