Υπήρχε υπεροχή, αλλά όχι ουσία

Αποτυχία για την ομάδα του αντρικού του ΑΟ Καλαμακίου που ηττήθηκε με 1-0 σε παιχνίδι εντός έδρας το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ. Η ομάδα του Απόστολου Καφτάνη δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη σε ένα παιχνίδι <<φωτιά>>.

 Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και για τις δύο ομάδες που ήθελαν διακαώς την νίκη. Καθώς το ματς όδευε  προς την λήξη του πρώτου ημίχρονου η ομάδα του Χαραυγιακού κέρδισε ένα κόρνερ και με την σέντρα που έκανε ο Ξενάκης πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ο Χρήστου και με κεφαλιά έκανε το 0-1 το οποίο αποτέλεσε  και το τελικό σκορ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του ΑΟ Καλαμακίου μπήκε πιο δυνατά και είχε πολλές φάσεις, δοκάρι και ένα χαμένο τετ-α-τετ που αν έμπαινε θα άλλαζε τα δεδομένα στο παιχνίδι. Μέχρι και το τέλος του αγώνα οι παίχτες της ομάδας μας με πάθος και ένταση πίεζαν πάρα πολύ τα καρέ της αντίπαλης ομάδας όμως δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητή νίκη που θα τους ξεκόλλαγε από τον πάτο της βαθμολογίας. Η ομάδα πρέπει να ανασυνταχτεί και στο επόμενο παιχνίδι να πάρει την νίκη πάση θυσία.

(Καυτάνης):Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Γαλιατσάτος, Κιλιάς, Αθανασίου, Λείσος, Βελλής (Ζαχαρίου) , Αργύρης (Γιανναράκος) Νικολαΐδης (Σιδεράς), Γεροντάρης, Κάλλος 

(Νταούδης):Σταματόπουλος, Κοζάκης, Ξενάκης, Παικόπουλος, Παραπονιάρης(Αναστασόπουλος) , Ανεβλαβής, Δραμουντάρης(Αναστασίου) , Τουγουτζογλου, Ρεσούλι, Τσοντάκης(Γκίκας) , Χρήστου 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις