ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΕΦΗΒΙΚΟΥ!

Δεν πρόλαβαν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Ά ΕΠΣΑ, ήρθε σήμερα το εφηβικό μας, να πιστοποιήσει ακόμη περισσότερο, το βάθος, την στρατηγική και κυρίως το μέλλον που έχει αυτός ο σύλλογος…
Τα παιδιά του Γιάννη Καραίνδρου, επικράτησαν 1-0 του Άτλαντα Κυψέλης στον τελικό της ΕΠΣΑ των λιγότερο ισχυρών και κατέκτησαν τον τίτλο, κλείνοντας με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο μια μαγική σεζόν, σε όλα τα επίπεδα!
Το θέλαμε πολύ και φροντίσαμε να το κάνουμε σαφές από την αρχή. Μπήκαμε αποφασισμένοι και προηγηθήκαμε με τον Ζοάο, ο οποίος εκτέλεσε σωστά μετά από φάση διαρκείας στην αντίπαλη περιοχή. Φθάσαμε κοντά και στο 2-0 με τον Μικαελιάν, σούταρε από ευνοϊκή θέση πάνω στα σώματα, απείλησε και ο Γεωργάλας με σουτ το οποίο πέρασε άουτ, το ημίχρονο τελείωσε 1-0.
Το δεύτερο μέρος είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός τελικού! Αρχικά μείναμε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μικαελιάν, λίγο αργότερα το ίδιο συνέβη και με παίκτη του Άτλαντα. Ακολούθησε αποβολή και του Παυλίδη, μείναμε με 9 για το τελευταίο κομμάτι!
Εκεί χρειάστηκε ψυχή, πάθος, ενέργεια και υπερπροσπάθεια από όλους! Είχαμε και αυτά τα στοιχεία, κρατήσαμε τη νίκη, ο τίτλος ήρθε στο Καλαμάκι!
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, πολλά μπράβο στον αρχιμάστορα Γιάννη Καραίνδρο, ο οποίος κόντρα στα όσα υπέστη αυτός ο σύλλογος το προηγούμενο καλοκαίρι, κατάφερε να δημιουργήσει μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις!
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ! ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!
(Καραίνδρος): Κούρος, Γεωργάλας, Σπυράτος, Καλογερόπουλος, Φελίπε, Γιαννακούδης, Γκιγιέρμε, Παυλίδης, Ζοάο, Μικαελιάν, Παπαιορδάνου, (Κούτσης, Ντούζος, Φραντζής, Μαρτής, Σακαλίδης, Φακίδης, Βαρελογιάννης, Αναγνωστός).

Σχετικές δημοσιεύσεις