Τα δύσκολα “διπλά” έχουν μεγαλύτερη αξία…

Απέναντι στον πρωτοπόρο όλες οι ομάδες προσπαθούν να βγάλουν την καλύτερη δυνατή εικόνα. Αυτό έκανε και ο Ζέφυρος που έβαλε δύσκολα στον ΑΟ Καλαμακίου, αλλά η ομάδα μας είχε την ποιότητα να φθάσει στη νίκη με 2-1 μέσα στο Αιγάλεω και να συνεχίσει την κούρσα της από την θέση του οδηγού…

Από την αρχή του παιχνιδιού οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη πήραν τον έλεγχο και έφθασαν σε αρκετές τελικές φάσεις με τους Βέττα, Σαραντινό και Κατσίποδα. Πότε τα μέτρια τελειώματα, πότε οι καλές στιγμές του τερματοφύλακα των γηπεδούχων το γκολ άργησε να έρθει.

Αφού η λύση δεν δόθηκε σε κανονική ροή παιχνιδιού, δόθηκε από στατική φάση και εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σαραντινού στο 43΄.

Η εικόνα έμεινε η ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟ Καλαμακίου συνέχισε να προσπαθεί στο επιθετικό κομμάτι και στο 54΄ ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Κατσίποδας που είχε περάσει αλλαγή, έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά, έκλεισε προς τα μέσα και σούταρε, με τον τερματοφύλακα του Ζέφυρου να έχει πρώτη αντίδραση, αλλά ο Δεληγιάννης που παραμόνευε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Οι γηπεδούχοι 6 λεπτά αργότερα μείωσαν σε 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Ζυγούρη και αυτό έβαλε μια μικρή πίεση στην ομάδα μας, ωστόσο καταφέραμε και πήραμε τη νίκη χωρίς να κινδυνεύσουμε με ισοφάριση…

(Καφτάνης): Καισαρίτης, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Νούλας, Μπουρογιαννόπουλος Σ., Ψυχογιός, Ζαφειρίου, Γκίκας, Δεληγιάννης, Σαραντινός, Βέττας, (Λεΐσος), (Κατσίποδας), (Ζαχαρίου), (Γεωργούσης), (Ρεσίτης), (Μπουρογιαννόπουλος Κ.).

Σουτ του Σαραντινού η μπάλα περνάει λίγο άουτ

Φάουλ του Δεληγιάννη περνάει δίπλα από το δοκάρι άουτ

Προσωπική ενέργεια και σουτ του Σαραντινού, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γιατράς.

Καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σαραντινού και 0-1

Προσωπική ενέργεια και σουτ του Κατσίποδα, ο Δεληγιάννης παίρνει το… ριμπάουντ και 0-2

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις