Συνεχίζουμε μαζί για νέες επιτυχίες!

Η σκληρή δουλειά και τα αποτελέσματά της, καθορίζουν τα πάντα στη ζωή και στον επαγγελματικό τομέα. Η αγωνιστική σεζόν μπορεί να ολοκληρώθηκε με έναν άκομψο τρόπο, ωστόσο οι προπονητές μας πρόλαβαν να δείξουν την ποιότητα της δουλειάς τους. 

Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν χρειάζονται πολλές σκέψεις, παρά μόνο όραμα για κάτι ακόμη καλύτερο, κάτι ακόμη μεγαλύτερο…

Ο Α.Ο. Καλαμακίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής και εφηβικής ομάδας, Απόστολο Καφτάνη, ο οποίος παρουσίασε ένα υποδειγματικό σύνολο, το οποίο με άνεση και καθολική αποδοχή, ολοκλήρωσε τη χρονιά στην 2η θέση του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας και αναμένει την επικύρωση από τη ΕΠΣΑ, για να πανηγυρίσει την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

“Είμαι χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα, υπάρχει ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση σε όλα τα θέματα. Η φιλοσοφία μας παραμένει η ίδια, θέλουμε να διατηρήσουμε τον περσινό κορμό και να κάνουμε λίγες αλλά στοχευμένες κινήσεις ενίσχυσης. Μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, μπορούμε να πετύχουμε ξανά τους στόχους μας”.

Ο Α.Ο. Καλαμακίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον βοηθό προπονητή της ανδρικής και εφηβικής ομάδας και προπονητή των παιδικών τμημάτων, Γιάννη Καραΐνδρο, ο οποίος παρουσίασε μία από τις καλύτερες Κ16 της Αθήνας. Μια ομάδα αήττητη στην 2η φάση των ομίλων των ισχυρών, ένα σύνολο που η πανδημία του στέρησε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα στην τελική φάση.

“Η εμπιστοσύνη και η συνέπεια από την πλευρά της διοίκησης, η άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους και το πολύ καλό έμψυχο δυναμικό της ομάδας, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για να εργαστεί ένας προπονητής. Έχουμε αρχίσει ήδη την προετοιμασία, ώστε την επόμενη σεζόν να παρουσιαστούμε ακόμη πιο έτοιμοι, ακόμη πιο δυνατοί”.

Ο Α.Ο. Καλαμακίου εύχεται και στους δύο προπονητές, υγεία και νέες επιτυχίες!

 

 

 

Please follow and like us:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο