“Στόχος υπάρχει και το ξέρουμε…”

Ο Μάριος Γεροντάρης, είναι από τους πρωταγωνιστές των τελευταίων θετικότατων εμφανίσεων του Α.Ο. Καλαμακίου. Δίνει σημαντικές λύσεις σε όλα τα σημεία του γηπέδου, πετυχαίνει κρίσιμα και αρκετά θεαματικά γκολ. Ο αρχηγός της ομάδας μας, σχολιάζει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές, τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, αλλά και όσα ο ίδιος έχει καταφέρει…

“Μετά από 8 αγωνιστικές έχουμε 7 νίκες και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν μπορεί να είναι τυχαίο. Φέτος ήρθαν αρκετά καινούργια πρόσωπα στην ομάδα, μπήκαν κατευθείαν στο περσινό καλό κλίμα που ήδη υπήρχε και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και καλύτερο. Αυτό νομίζω εξηγεί τα πάντα”.

“Στον ΑΟ Καλαμακίου γίνεται εξαιρετική δουλειά, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, οι προπονητές κάνουν ότι μπορούν για να μας βελτιώσουν και εμείς προσπαθούμε να αφομοιώσουμε όσα μας δείχνουν μέσα στο γήπεδο. Τον τελευταίο μήνα ειδικά μπορεί να το διακρίνει κανείς αυτό, καθώς έχουμε καταφέρει, τόσο να σκοράρουμε αρκετά, όσο και να βρούμε καλή αμυντική λειτουργία κρατώντας το μηδέν, σε αντίθεση με τις πρώτες αγωνιστικές”.

“Ο καθένας στην ομάδα προσπαθεί να βοηθήσει σε όλα τα κομμάτια, από την άμυνα μέχρι την επίθεση, έτσι πρέπει να λειτουργούμε και μέχρι στιγμής το πετυχαίνουμε. Προσωπικά βρίσκομαι σε μια καλή φάση που έχει συνδυαστεί με γκολ, τα οποία όμως δεν θα είχα πετύχει χωρίς την βοήθεια των συμπαικτών μου. Σίγουρα τα γκολ δίνουν ψυχολογία, όμως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα, ανεξαρτήτως το ποιος θα σκοράρει”.

“Στόχος υπάρχει και το ξέρουμε, όμως θα επιτευχθεί μόνο με σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις, αλλά και την συγκέντρωση σε κάθε αγώνα ξεχωριστά”.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις