“Πολύ πάνω από τις απαιτήσεις της κατηγορίας…”

O Γιώργος Σαραντινός μετά από απουσία μιας αγωνιστικής λόγω τραυματισμού, επέστρεψε στη δράση και ήταν από τους πρωταγωνιστές στην εμφατική εκτός έδρας νίκη επί του Κεραμεικού με 4-0. Το “δεκάρι” του Α.Ο. Καλαμακίου μιλάει στην ιστοσελία της ομάδας μας για την κυριακάτικη εμφάνιση στο γήπεδο του Ρουφ, τον τρόπο δουλειάς και την μέχρι τώρα πορεία…

Πολύ σημαντική η νίκη επί του Κεραμεικού, μας έφερε μια ανάσα από την κορυφή. Σε κάθε προπόνηση προσπαθούμε να βελτιώσουμε διάφορα στοιχεία, όλα στον πιο υψηλό βαθμό. Ένα από αυτά είναι να υλοποιούμε τις ευκαιρίες που μας δίνονται και την Κυριακή νομίζω αυτό φάνηκε. Κυνηγήσαμε την κάθε ευκαιρία και σκοράραμε 4 πολύ όμορφα γκολ. Λόγω του ποιοτικού υλικού που υπάρχει στην ομάδα, μπορούμε και δουλεύουμε σύγχρονα το δημιουργικό κομμάτι, παίζοντας ελκυστικό και χορταστικό ποδόσφαιρο”.

Το λένε και οι συμπαίκτες μου, το λένε όσοι παρακολουθούν την ομάδα, το επίπεδο των προπονήσεων είναι σε υψηλό επίπεδο, πολύ πάνω από τις απαιτήσεις της κατηγορίας, στην οποία βρισκόμαστε. Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους. Έχουμε προπονητές με όρεξη και θέληση για δουλειά και αυτό μας κάνει να δίνουμε ακόμα περισσότερα”.

Πρώτος στόχος είναι το ωραίο ποδόσφαιρο και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Αν συνεχίσουμε και είμαστε αυτοί που είμαστε μέχρι σήμερα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο προπονητής μας έχει εμπιστοσύνη και ο ένας στον άλλον ξεχωριστά. Το κλίμα είναι εξαιρετικό, αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά μας. Χαίρομαι να δουλεύω με τέτοιους συμπαίκτες και προπονητές, να δίνω το 100% και να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ. Εύχομαι υγεία σε όλους, θετικά αποτελέσματα και πολλά γκολ”.

Σχετικές δημοσιεύσεις