Πλάνο και συνεχής βελτίωση…

Πιστή εφαρμογή στο πλάνο μας για το παιδικό τμήμα που έδωσε συνέχεια στην προετοιμασία, με νέα φιλική αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν δύο ομάδες, δοκίμασαν πράγματα και πρόσωπα, λίγες μέρες πριν την έναρξη των επίσημων αγώνων.

Στο πρώτο τεστ η ομάδα μας, είχε από την αρχή την πρωτοβουλία, έβγαλε ιδέες στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να φτιάξει αρκετές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τελειώματα σε αρκετές περιπτώσεις μπορούσαν να είναι καλύτερα. Η ομάδα μας προηγήθηκε με γκολ του Βουλιστή, η Θύελλα κέρδισε δύο πέναλτι, τα αξιοποίησε και έφθασε στο τελικό 2-1.

(Καραΐνδρος-Καρυώτης): Κούρος, Καφετζής, Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης, Βαρελογιάννης, Αναγνωστός Β., Χαλικιάς, Γιαννακούδης, Φραντζής, Παπαϊορδάνου, Βουλιστής, (Μαρτής), (Αργουδέλης), (Πάσσαρης), (Αναγνωστός Γ.), (Τζίτζα), (Φακίδης).

Ο Βουλιστής γυρίζει το κορμί του και πλασάρει σωστά…

Ίδια εικόνα είχαμε και στο 2ο τεστ, πήραμε από την αρχή την κατοχή, παράξαμε ποδόσφαιρο, με την διαφορά ότι υπήρξε μεγαλύτερη αποτελεσματικότα, η ομάδα μας έφθασε σε μια άνετη επικράτηση

(Καραΐνδρος-Καρυώτης): Μαρτής, Ντέντες, Αναγνωστός Γ., Γιαννίτσας, Ντούζος, Ζησόπουλος, Φραντζής, Σεμπέκος, Γιαννακούδης, Φακίδης, Αργουδέλης, (Κούρος), (Αναγνωστός Β.), (Βουλιστής), (Καφετζής), (Χαλικιάς), (Παπαϊορδάνου), (Τζίτζα), (Νικολαΐδης), (Βαρελογιάννης).

Από το γύρισμα του Ντέντε, ο Γιαννακούδης βρίσκεται στο σωστό σημείο για να σκοράρει…

Προσπάθεια που αρχίζει από τον Φακίδη, την ολοκληρώνει ο Αργουδέλης

Ο Ζησόπουλος βρίσκει τον Τζίτζα, αυτός με ένα κοντρόλ εκτελεί στη γωνία

Ο Παπαϊορδάνου υποδέχεται τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και σκοράρει

Ο Αργουδέλης από το ύψος της περιοχής, σημαδεύει σωστά τη γωνία…

Ο Σεμπέκος απο κοντά πλασάρει και σκοράρει

Ο Αργουδέλης σκοράρει από κοντά

Σχετικές δημοσιεύσεις