Πήραμε το μάθημά μας…

Αυτό που προσπαθούμε να παίξουμε είναι δύσκολο, θέλει κόπο, θέλει χρόνο, αλλά ο στόχος είναι ξεκάθαρος και θα συνεχίζουμε μέχρι να το πετύχουμε…

Το παιδικό μας ηττήθηκε από την Κοψαχείλα με 4-1 στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ, με το σκορ να αδικεί την εικόνα της ομάδας μας.

Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι δύο ομάδες, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με ένα άπιαστο σουτ. Η ομάδα μας δεν πτοήθηκε, πήρε την πρωτοβουλία, είχε δοκάρι με τον Παπαϊορδάνου και δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Φερρατσάκου. Και όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αυτός που χάνει ευκαιρίες, “τιμωρείται”. Κόντρα στη ροή του ματς 0-2 για την Κοψαχείλα με τη λήξη του ημιχρόνου.

Σχεδόν με τη σέντρα της επανάληψης πέναλτι για τους φιλοξενούμενους και 0-3 με τον Καφετζή να αποβάλλεται.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα συνεχίσαμε να παίζουμε ποδόσφαιρο, σκοράραμε με τον Φερρατσάκου μετά από προσπάθεια του Βαρελογιάννη, αλλά το γκολ κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Νικολαΐδης με ωραία εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-3, αλλά λίγο αργότερα μείναμε με 9 παίκτες, δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς ο Φερρατσάκου. Μοιραία ήρθε και 4ο γκολ για τους φιλοξενούμενους.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Βαρελογιάννης, Παπαδόπουλος, Καφετζής, Νικολαΐδης, Χαλικιάς, Αναγνωστός Β., Βουλιστής, Παπαϊορδάνου, Φραντζής, Φερρατσάκου, (Μαρτής), (Αναγνωστός Γ.), (Φακίδης), (Γιαννακούδης).

Η προσπάθεια του Παπαϊορδάνου σταματάει στο δοκάρι…

Ο Νικολαΐδης με ωραία εκτέλεση φάουλ σκοράρει για την ομάδα μας…

Σχετικές δημοσιεύσεις