“Πικρή” ισοπαλία στο Αιγάλεω

Η ομάδα μας μπήκε αποφασισμένη να διεκδικήσει οτι της αναλογούσε απο το παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Διαγορα Αιγαλεω.

Στην πρώτη μας ευκαιρία ανοίξαμε το σκορ με τον Γαλιατσάτο, ο οποίος πήρε την μπάλα απο την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Οι παίκτες του Διαγόρα προσπάθησαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια αλλα ο Γεωργούσης έβαλε στοπ και τις δύο φορές που χρειάστηκε.

Η ομάδα μας ειχε ακόμα μερικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλα οι Γαλιατσατος, Καλλος, και Γιανναρακος δεν κατάφεραν να κερδίσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα,με το 0-1 να μενει το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Διαγόρα ανέβασε στροφές, όμως οι παίκτες μας δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να γινουν απειλητικοί για την εστία μας.

Η μεγαλη ευκαιρία ήρθε για την ομάδα μας, στα μισα του δεύτερο ημιχρόνου, όταν μετά από όμορφη συνεργασία απο τα δεξιά ο Παππας έκανε την σεντρα βρισκοντας τον Παπαδημητροπουλο, με τον τελευταίο να μην καταφέρνει να σκοραρει απο ευνοϊκή θεση.

Στις καθυστερησεις του αγώνα ο Διαγόρας βρήκε το γκολ της ισοφάρισης από εμφανή όμως θέση offside.

Τελικό σκορ 1-1.

Συγχαρητήρια σε ολα τα παιδιά για την προσπάθεια τους!!!

Κοιτάμε την συνέχεια

Επαιξαν: Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσατος, Παπαχρόνης (Ελευθεριαδης), Κυργοτασης, Μπιζιργιαννης Π (Παπαδημητροπουλος), Μπουζιουρης (Παππάς), Λαιος, Καλλος, Γιανναρακος, Παπαιορδανου (Κουμπαρακης)

Σχετικές δημοσιεύσεις