Πέρασε με “διπλό” και από το Χαλάνδρι το παιδικό…

Το θετικό σερί για το παιδικό μας καλά κρατεί…

Ο ΑΟ Καλαμακίου πέρασε νικηφόρα και από την έδρα του Τριφυλλιακού με 3-1 για το γκρουπ των ισχυρών της ΕΠΣΑ, δίνοντας συνέχεια σε μια πορεία που έχει πολλά θετικά στοιχεία να επιδείξει.

Η δουλειά που κάνουν καθημερινά ο Γιάννης Καραΐνδρος και τα παιδιά του βγαίνει στο τερέν. Παρά τα πολλά προβλήματα του τελευταίου διαστήματος με τους τραυματισμούς, η συνοχή είναι αυτή που κάνει την διαφορά.

Με πλάνο και συνεχή προσπάθεια, η ομάδα μας έφθασε σε μία ακόμη καλή εμφάνιση. Προηγήθηκε μετά από ωραία κάθετη πάσα του Δημητρακόπουλου και τελείωμα του Πάππα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο, αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Σαρρηασλάνογλου δημιούργησε τις συνθήκες για γκολ, ο Χαλιτάι ολοκλήρωσε την προσπάθεια για το 1-2.

Με την ίδια δυναμική ο Πάππας έφθασε σε δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-3 για την ομάδα μας, η οποία σε αυτές τις 4 αγωνιστικές μετράει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Τάφα, Κόκιος, Νικήτας, Ζήσης, Σαρρησλάνογλου, Λιοφάγος, Δημητρακόπουλος, Χαλιτάι, Χίλιος, Πάππας, (Λάιος), (Νικολόπουλος), (Μπάρμπας), (Παπαδόπουλος).

Από την ασίστ του Σαρρηασλάνογλου, ο Χαλιτάι δίνει ξανά προβάδισμα στην ομάδα μας

Ο Πάππας με ωραίο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 1-3 για την ομάδα μας

Σχετικές δημοσιεύσεις