Πάλι αυτό το… κάτι!

Όπως και στα δύο ματς του πρωταθλήματος, έτσι και σε αυτό του κυπέλλου με την Διάνα στην Ηλιούπολη, η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει με θετικό πρόστιμο, μια αρκετά καλή προσπάθεια.
Και δεν είναι ότι δεν υπήρξαν οι ευκαιρίες. Υπήρξαν και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ήταν μεγάλες!
Λίγα πράγματα επιθετικά στο πρώτο μέρος, εμείς είχαμε ένα σουτ του Αργύρη από εξαιρετική θέση να περνάει άουτ και ένα ακόμη του Γεροντάρη εκτός περιοχής, το οποίο έδιωξε ο τερματοφύλακας της Διάνα σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα πλασέ του Ευθυμίου, μπλόκαρε ο Γεωργούσης και στο 42’ μια κεφαλιά του Ποντικάκου, η οποία πέρασε άουτ.
Η Διάνα μας πίεσε στο διάστημα 46-70, ευκαιρίες με Φάρο και Ζώη, για να βρει και το γκολ στο 68’ από ενέργεια του Καζάκου και πλασέ του Παπαντζίμα.
Από το σημείο αυτό ανεβάσαμε τις γραμμές, πιέσαμε, αυτή η πίεση έφερε το λάθος του Νίκολι στο 71´, ο Κάλλος πλάσαρε, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μπέτσκο μάζεψε.
Ίδιοι πρωταγωνιστές και στο επόμενο λεπτό, από την κάθετη του Κοτόπουλου, ο Κάλλος βγήκε τετ α τετ, δοκίμασε να περάσει τον Μπέτσκο, αυτός τον νίκησε ξανά!
Προσπαθήσαμε να στείλουμε το ματς στην παράταση, δεν τα καταφέραμε, αφήνουμε πίσω το κύπελλο, συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και την αναμέτρηση με τον Μικρασιατικό.
(Κουσάνας): Μπέτσκο, Ασωνίτης, Νίκολι, Δάρρας, Παπατζίμας, Μπαρδάκης, Ποντικάκος, Ευθυμίου, Κατσιάνης, Ζώης, Φάρος, (Χάλος), (Καζάκος), (Λασηθιωτάκης)
(Καφτάνης): Γεωργούσης, Κοτόπουλος, Αθανασίου, Γαλιατσάτος, Τζιβελέκης, Αργύρης, Γεροντάρης, Σαραντινός, Κάλλος, Βελλής, Ρουτζιέρης, (Κίλιας), (Σιδεράς), (Γιανναράκος), (Τσονάκης), (Χρυσολωράς).

Σχετικές δημοσιεύσεις