Όταν ανεβάσαμε ρυθμό, όλα έγιναν εύκολα…

Χρειάστηκε να περάσει κάποιος χρόνος, για να παρουσιάσει το εφηβικό μας το καλό του πρόσωπο κόντρα στην Αργυρούπολη, για το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ και να φθάσει στην εκτός έδρας νίκη με 2-0.

Στο πρώτο κομμάτι του παιχνιδιού, δεν πιάσαμε τον ρυθμό που θέλαμε. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας την περισσότερη ώρα, αλλά με αργή ανάπτυξη, δεν απειλήσαμε τους γηπεδούχους. Θα μπορούσαμε μάλιστα να βρεθούμε να… κυνηγάμε στο σκορ, αλλά ο Τουρναβίτης κράτησε το μηδέν, στη μεγάλη ευκαιρία της Αργυρούπολης.

Στο δεύτερο μέρος, μπήκαμε πιο δυνατά και αρκετά πιο αποφασισμένοι. Βελτιώσαμε την εικόνα μας, ανεβάσαμε ρυθμό και μεταφέραμε το παιχνίδι στην αντίπαλη περιοχή.

Καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ με τη συνεργασία Λάιου-Ζαχαρίου και το ωραίο πλασέ του τελευταίου. Αυτό το γκολ έδιωξε την πίεση, η συνέχεια έγινε αρκετά πιο εύκολη.

Συνεχίσαμε την πίεση, δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις και τελικά βρήκαμε και 2ο γκολ με τον Σιδερά, να εκτελεί στην κίνηση.

(Καραΐνδρος): Τουρναβίτης, Νταλλής, Κόκιος, Λιοφάγος, Ζαχαρίου, Παυλίδης, Γιανναράκος, Δημητρακόπουλος, Χαλιτάι, Λάιος, Πάππας, (Γκίκας), (Σιδεράς), (Ζήσης), (Νικήτας), (Μαντής), (Γιακουμάτος).

Ο Λάιος πασάρει για τον Ζαχαρίου, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας

Ο Σιδεράς στην κίνηση εκτελεί με τη μία για το 0-2

Σχετικές δημοσιεύσεις