“Όρθιο” το εφηβικό, ακόμη και με αποστολή ανάγκης!

Τι κι αν είχαμε μόλις 12 παίκτες ετοιμοπόλεμους; Το εφηβικό μας δεν…λύγισε στην δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό, ο αγώνας ολοκληρώθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα.

Η αποστολή των παιδιών του Απόστολου Καφτάνη ήταν εξ αρχής δύσκολη. Πέραν της δεδομένης ποιότητας του Ηλυσιακού (καλύτερη επίθεση στον όμιλο με σχεδόν 5 γκολ ενεργητικό ανά παιχνίδι…), η ομάδα μας κατέβηκε στο ματς με 13 παίκτες, εκ των οποίων ο ένας ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να βοηθήσει!

Επειδή όμως αυτό που μας χαρακτηρίζει ως ομάδα είναι η συλλογική προσπάθεια, παρουσιάσαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κρατώντας τους γηπεδούχους στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, μακριά από την εστία μας.

Ο Ηλυσιακός πίεσε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά όσο ο χρόνος κυλούσε ισορροπούσαμε περισσότερο και μάλιστα προς τος τέλος του αγώνα, προσπαθήσαμε να εκμεταλλευθούμε και κάποιες καλές στιγμές στην επίθεση για να πάρουμε και το κάτι παραπάνω.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή μας.

(Καφτάνης): Γεωργούσης, Γαλιατσάτος, Ευγενίδης, Γιατράς, Μποφίλιος, Λεΐσος, Γιανναράκος, Σιδεράς, Μαντής, Κάλλος, Νταλλής, (Μικαελιάν), (Ζαχαρίου).

Σωστή αντίδραση του Γεωργούση σε εκτέλεση φάουλ

Κεφαλιά του Σιδερά η μπάλα περνάει λίγο άουτ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις