Ώρα… πρόκλησης για τον Άλεξ Καφετζή!

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν άκρως επιτυχημένη για τον Α.Ο. Καλαμακίου, καθώς η ομάδα μας κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην 2η κατηγορία του αθηναϊκού ποδοσφαίρου και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.

Πέραν της συλλογικής επιτυχίας, αρκετά παιδιά του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις δυνατότητές τους και να προκαλέσουν το ενδιαφέρον ομάδων που αγωνίζονται στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Αυτό συνέβη με τον αμυντικό μέσο της ομάδας μας, Άλεξ Καφετζή, ο οποίος συμφώνησε και τη νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Γ΄ Εθνική με τη φανέλα του Πανναξιακού!

“Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΟ Καλαμακίου, για όσα έμαθα σε αυτά τα 4 χρόνια που φόρεσα τη φανέλα της ομάδας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τη διοίκηση για την άνοδο. Όλοι στην ομάδα δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και αυτό αποτελεί παράδειγμα.

Φέτος θα αγωνιστώ στον Πανναξιακό. Η πρόκληση της Γ΄ Εθνικής είναι για μένα μια συναρπαστική εμπειρία και αποτελεί και το μόνο λόγο που έφυγα από τον Α.Ο. Καλαμακίου.

Ελπίζω και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα το ζήσουμε και με τον Α.Ο. Καλαμακίου, αν συνεχιστεί η σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα. Καλή σεζόν σε όλους”.

Σχετικές δημοσιεύσεις