Όμορφο ποδόσφαιρο με αποτελεσματικότητα!

Εξαιρετική εικόνα είχε το παιδικό μας στο κύπελλο respect. Και στα 3 ημίχρονα με Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, ΔΗΑΝΑ και Δόξα Βύρωνα, τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου έβγαλαν μεγάλη συγκέντρωση, ωραίες συνεργασίες και κυρίως αποτεσματικότητα.

Στο πρώτο ματς με τη Δάφνη πιέσαμε από το πρώτο λεπτό καταφέραμε να ανοίξουμε γρήγορα το σκορ και τελικά να πετύχουμε 4 γκολ μέσα σε 25 λεπτά.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Βαρελογιάννης, Γιακουμάτος, Ντούζος, Τζώλος, Αναγνωστός, Παυλίδης, Γιαννακούδης, Τζίτζα, Γιαουπλάρι, Φακίδης, Ζήσης, Νταούτι.

Ο Τζίτζα με διπλή προσπάθεια κάνει το 1-0

Φάουλ του Γιακουμάτου, με προβολή ο Βαρελογιάννης κάνει το 2-0

Ο Φακίδης πλασάρει σωστά για το 3-0

Ωραία ενέργεια του Τζίτζα απο αριστερά και σουτ απο δύσκολη γωνία για το 4-0

Ίδια εικόνα είχαμε και στην αναμέτρηση κόντρα στη ΔΗΑΝΑ. Πήραμε την κατοχή από το πρώτο λεπτό, ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά, δημιουργήσαμε τις φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία, το τελικό 1-0 έκανε ο Τζίτζα με δυνατό σουτ.

Ο Τζίτζα με ωραίο σουτ γράφει το τελικό 1-0 κόντρα στη ΔΗΑΝΑ

O A.O. Kαλαμακίου έκλεισε ιδανικά τη συμμετοχή του στην πρώτη φάση του κυπέλλου respect, επικράτησε 2-0 και της Δόξας Βύρωνα. Σιγουριά ανασταλτικά, υπεροχή και ποδόσφαιρο δημιουργίας. Ακολουθούν τα γκολ και από αυτό το παιχνίδι. 

Ο Φακίδης από το σημείο του πέναλτι ανοίγει το σκορ

Σουτ του Γιακουμάτου, έρχεται ο Τζίτζα να εκμεταλλευθεί την ασταθή επέμβαση του τερματοφύλακα της Δόξας για να κάνει το 2-0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις