Όμορφη αγωνιστική εικόνα και 4-0 για το παιδικό… (video)

Έβγαλαν αντίδραση τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου στην αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό για το respect cup, έφθασαν στην νίκη με 4-0, παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο από την αρχή μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Το αγωνιστικό πλάνο του προπονητή εφαρμόστηκε με ακρίβεια από τα παιδιά, που ήξεραν τι ζητούσαν και πως θα το πάρουν.

Μετά από συντονισμένη ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή, ο Πάππας μετουσίωσε την υπεροχή σε γκολ για το 1-0, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Δεν άλλαξε η εικόνα στην επανάληψη, ο Πάππας αυτή τη φορά δημιούργησε, ο Χαλιτάι ήταν εκεί που έπρεπε, έκανε το 2-0 για τον ΑΟ Καλαμακίου.

Προσωπική και… ανδρική ενέργεια από τον Κόκκιο, δεν ζήτησε πέναλτι (θα μπορούσε) έμεινε όρθιος και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Ο Χαλιτάι με πέναλτι και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έγραψε το τελικό 4-0.

Η ικανοποίηση ήταν μεγάλη για όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα για τον Γιακουμάτο, ο οποίος επέστρεψε μετά από ένα μήνα απουσίας και έχοντας αφήσει πίσω του το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Γιαουπλάρι, Τζώλος, Ζήσης, Παυλίδης, Σούσουλας, Γιακουμάτος, Νικολόπουλος, Λάιος, Χαλιτάι, Πάππας, (Σκαρτάδος), (Τάφα), (Παπαδόπουλος), (Σαρρηασλάνογλου), (Κόκκιος), (Φρατζής).

Συνεργασίες με καθαρό μυαλό και 1-0 από τον Πάππας

Ενέργεια του Πάππας από δεξιά και ασίστ στον Χαλιτάι για το 2-0

Ο Κόκκιος επιμένει, στέκεται όρθιος και εκτελεί για το 3-0

Ο Χαλιτάι σημαδεύει σωστά από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 4-0

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις