Όλοι μαζί ανακυκλώνουμε για έναν καθαρό πλανήτη!

Στον Α.Ο. Καλαμακίου εκτός από την άθληση, θεωρούμε υποχρέωσή μας να προωθούμε δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στη βελτίωση της ζωής μας, για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. 

Χθες ο Δήμος Αλίμου παρουσίασε το πρώτο παγκοσμίως, Φωτοβολταϊκό Κινητό Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και ήμασταν εκεί για να παρακολουθήσουμε από κοντά την όμορφη εκδήλωση και να δηλώσουμε έμπρακτα τη στήριξή μας σε μια πρωτοποριακή ενέργεια, την οποία ευελπιστούμε θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρέστησαν ο αμερικανός πρέσβης, Τζέφρι Πάιατ, ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ενώ βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρεσβευτής της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Το Κινητό Κέντρο Ανακύκλωσης αποτελεί προϊόν συνεργασίας Ελλάδας και ΗΠΑ, είναι ενεργειακά αυτόνομο, επιτυγχάνει τη “Διαλογή στην Πηγή”, και προσφέρει αντίτιμο στους πολίτες που σπεύδουν να ανακυκλώσουν πλαστικές, γυάλινες ή μεταλλικές συσκευασίες!

Σύντομα τα “ταξιδέψει” σε παραλίες αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Ας κάνουμε την ανακύκλωση καθημερινή, αυτονόητη συνήθεια!!!

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις