Όλα τα καλά έγιναν στο πρώτο ημίχρονο…

Ο Α.Ο. Καλαμακίου έδωσε συνέχεια στις… υψηλές πτήσεις των τελευταίων αγωνιστικών και δεν είχε κανένα πρόβλημα να φθάσει στο εμφατικό 4-2 επί του Κεραμεικού.

Οι παίκτες του Απόστολου Καφτάνη μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και κατάφεραν πολύ γρήγορα να πάρουν τα… ηνία και μαζί το προβάδισμα. Από μια ωραία ενέργεια του Σαραντινού και πάσα την κατάλληλη στον Γεροντάρη η ομάδα μας άνοιξε το σκορ πριν συμπληρωθεί ένα τέταρτο παιχνιδιού.

Πολύ γρήγορα ο Σαραντινός κέρδισε πέναλτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν μια πρόσκαιρη αντίδραση μειώνοντας σε 2-1, αλλά η άμεση απάντηση μετά από νέα συνδυασμό των Κατσίποδα και Γεροντάρη έφερε το 3-1.

Η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 4-1 μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Γιώργου Σαραντινού.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι… μηχανές έσβησαν, δώσαμε αρκετό χώρο, κάναμε κάποια λάθη και συνολικά στην αμυντική λειτουργία, αλλά και ατομικά, οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να παίζουν χωρίς άγχος και κατάφεραν να πετύχουν και 2ο γκολ, μειώνοντας σε 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας συνεχίζει από την 2η θέση, κάνοντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την άνοδο…

(Καφτάνης): Καισαρίτης, Ξεζωνάκης, Κοτόπουλος, Μπουρογιαννόπουλος Σ., Καφετζής, Ψυχογιός, Σαραντινός, Γκίκας, Κατσίποδας, Γεροντάρης, Βέττας, (Νούλας), (Ρεσίτης), (Χρυσολωράς), (Μπούρας), (Δεληγιάννης), (Ζαφειρίου), (Λεΐσος)

Ασίστ ο Σαραντινός, ο Γεροντάρης ανοίγει το σκορ για την ομάδα μας

Ο Σαραντινός από το σημείο του πέναλτι κάνει το 2-0

Από την ασίστ του Κατσίποδα ο Γεροντάρης κάνει το 3-1

Προσωπική ενέργεια του Σαραντινού για το 4-1

 

 

Please follow and like us:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο