“Οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι για ψηλά”

Ο σκόρερ του γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα μας κόντρα στον Κεραυνό Πετρούπολης, Γιάννης Κατσίποδας, μίλησε στην ιστοσελίδα του Α.Ο. Καλαμακίου, για τον τρόπο που ήρθε η νίκη, αλλά και για την δική του εικόνα σε αυτές τις 5 αγωνιστικές. Με τα 6 γκολ που έχει πετύχει, είναι πρώτος σκόρερ τόσο της ομάδας, όσο και του 3ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας.

“Ξεκινήσαμε κάπως νευρικά την Κυριακή στην Πετρούπολη, χρειαστήκαμε λίγο χρόνο να προσαρμοστούμε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά όσο περνούσε η ώρα, θεωρώ πως πήραμε την πρωτοβουλία, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Καταφέραμε να κυριαρχήσουμε σε μια δύσκολη έδρα, παίζαμε άλλωστε κόντρα στους πρωτοπόρους. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, αλλά είχαμε μια δυσκολία στην τελική προσπάθεια. Σημασία έχουν οι 3 βαθμοί και αυτό πρέπει να κρατήσουμε”.

“Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Προσπαθούμε καθημερινά να γινόμαστε καλύτεροι, διότι οι στόχοι που έχουμε θέσει είναι για ψηλά και θέλω να πιστεύω ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα τους εκπληρώσουμε. Οι προπονήσεις γίνονται σε υψηλό επίπεδο, οι προπονητές είναι κοντά μας και προσπαθούν να βελτιώσουν τόσο το σύνολο, όσο και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά”.

“Χαίρομαι πολύ που έχω πετύχει κάποια σημαντικά γκολ για την ομάδα και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Ακόμα είμαστε στην αρχή της σεζόν, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα και με άλλα γκολ στη συνέχεια. Να ευχαριστήσω τους προπονητές και τον πρόεδρο της ομάδας, για την επιμονή και την πίστη που έδειξαν σε μένα, ώστε να επιστρέψω και να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Καλή συνέχεια εύχομαι, με υγεία σε όλους”.

Σχετικές δημοσιεύσεις