Ο απολογισμός θα μας βοηθήσει για την συνέχεια.

Η χρονιά ολοκληρώθηκε με χειροκρότημα, από το πρώτο ματς μέχρι το τελευταίο. Τίποτα δεν μας πήγε καλά. Στο φινάλε ηττηθήκαμε 3-0 από την Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, το σημαντικό μέσα από αυτό το παιχνίδι είναι ότι δώσαμε την ευκαιρία σε πολλά παιδιά από του εφηβικού να πάρουν την εμπειρία της πρώτης κατηγορίας.

Στο παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο αφού με το πρώτο σουτ που έκανε η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου δεχτήκαμε το 0-1. Καταφέραμε να απαντήσουμε με δοκάρι του Γαλιατσάτου, προβολή από τα δύο μέτρα μετά από σέντρα του Γιανναράκου, πόσες φορές ζήσαμε αυτό το έργο…

Στην επανάληψη δύο λάθη απειρίας έδωσαν στην Δάφνη την ευκαιρία να πετύχει άλλα δύο τέρματα, και το ματς κάπου εκεί τελείωσε…

Θα κάνουμε τον απολογισμό μας θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει, ήδη έχουμε δουλέψει κάποια πράγματα, θα αρχίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνετε την δουλειά για να παρουσιαστούμε έτοιμη για την νέα χρονιά!

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Γιάννης Καραΐνδρος):Τουρναβίτης, Γαλιατσάτος, Σιδεράς, Αθανάσιου (46′ Ρήγας), Αναγνωστός Γ., Παυλίδης, Σαραντινός (46′ Αναγνωστός Β.), Αργύρης (46′ Ελευθεριάδης), Κάλλος, Γιανναράκος (59′ Αμπντουραχμάνι), Λάϊος (65′ Γεωργαλάς).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιάννης Ντακούρης): Λάππας, Δερμιτζάκης (77′ Ιωαννίδης), Πάλλας (63′ Ζέλλος), Δάμης, Χριστόπουλος, Σαντζώνης (49′ Ζαμπέτης), Παπαδόπουλος (77′ Βλασσερός), Ράπτης, Βλαχάκης Ε., Κωνσταντινίδης, Βλαχάκης Ι. (63′ Λιόσης)

Σχετικές δημοσιεύσεις