Νίκη ουσίας, μέτρια εμφάνιση…

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για το εφηβικό μας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ, το εντός έδρας 2-0 επί του Παλαιού Φαλήρου αφήνει ικανοποίηση ως αποτέλεσμα, αλλά η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν αυτή που θα θέλαμε.

Μπήκαμε καλά, απειλήσαμε και τελικά καταφέραμε να προηγηθούμε αρκετά νωρίς μετά από στατική φάση. Ο Λάιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Μαντής από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε με τη μία, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή τέρματος για το 1-0.

Η συνέχεια ήταν νωθρή από τα παιδιά του Α.Ο. Καλαμακίου, το Παλαιό Φάληρο πήρε μέτρα, και έφθασε σε δύο καλές τελικές, με τον Τουρναβίτη να δίνει… στοπ σε φάση τετ α τετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να γίνουμε περισσότερο απειλητικοί, δημιουργήσαμε κινδύνους στην άμυνα των φιλοξενούμενων, αλλά ο ρυθμός μας δεν ήταν αυτός που θέλουμε να έχουμε.

Το ματς ουσιαστικά “κλείδωσε” 10 λεπτά πριν τη λήξη, με το πρώτο φετινό γκολ του Δημητρακόπουλου, ο οποίος έδειξε ότι αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του.

(Καραΐνδρος): Τουρναβίτης, Νταλλής, Κόκιος, Λιοφάγος, Παπαδόπουλος Π., Παυλίδης, Κάλλος, Νικολόπουλος, Μαντής, Γιανναράκος, Λάιος, (Νικολαΐδης), (Παπαδόπουλος Α.), (Πάππας), (Κούρος), (Βαζούρας), (Δημητρακόπουλος), (Σιδεράς).

Από το κόρνερ του Λάιου, ο Μαντής εκτελεί με τη μία, η μπάλα περνάει τη γραμμή για το 1-0

Ο Δημητρακόπουλος ντριμπλάρει και σκοράρει για το 2-0

Σχετικές δημοσιεύσεις