Νικη με 1-0 τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου

Σε όλο το παιχνίδι είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή της μπάλας και όρεξη. Παρά τα κάποια λάθη των διαιτητών από τα οποία θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει ακόμα ένα γκολ, πήραμε την νίκη με το «χρυσό» γκολ του Κάλλου

Στο πρώτο μέρος μπήκαμε πολύ δυνατά και πιέζαμε από το πρώτο λεπτό. Κάναμε την πρώτη μας φάση με τον Παπαιορδάνου να επιχειρεί ένα σουτ, με την μπάλα να περνάει αουτ, δίπλα από το κάθετο δοκάρι του αντιπάλου κίπερ.

Μετά από λίγα λεπτά βγήκαμε πάλι στην επίθεση με τον Μπουζιούρη να πέρνει την μπάλα να περνάει ένα παίκτη και με σέντρα-σουτ να προσπαθεί να σκοράρει, όμως ο τερματοφύλακας έδιωξε με γροθιές σε πλάγιο.

Η ομάδα από το Χαϊδάρι δεν έκανε κάποια αξιόλογη φάση στο πρώτο μέρος, αντιθέτως με εμάς που μετά από συνεργασία ένα-δύο του Παππά με τον Παπαιορδάνου, η μπάλα έφτασε στον τελευταίο όμως το σουτ του πέρασε ξανά αουτ. Το σκορ του πρώτου μέρους, 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε εξίσου δυνατά και δεν αφήσαμε κανένα περιθώριο στους αντιπάλους. Καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ με τον Λαιο να κάνει μια επέλαση από τα δεξιά, να μπαίνει στην περιοχή, να βγάζει μία συρτή σέντρα στο δεύτερο δοκάρι εκεί που βρισκόταν ο Κάλλος ο οποίος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.

Ο Θρίαμβος Χαιδαρίου κατάφερε να απείλησε μετά το γκολ που πετύχαμε. Μετά από σέντρα ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας πήρε μία κεφάλια και έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γεωργούση.

Απαντήσαμε κατευθείαν μετά την φάση του Χαιδαρίου με πάσα του Γιανναράκου στον Παπαδημητρόπουλο και αυτός έκανε ένα σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι.

Μετά από αυτή την φάση τα αίματα «άναψαν» καθώς ο διαιτητής εξαφάνισε κόκκινη μαρς σε παίκτης του Χαιδαρίου, ο οποίος έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν με τα δύο πόδια από πίσω στον Ελευθεριάδη με τον διαιτητή να του δείχνει την… κίτρινη κάρτα. Παρόλα αυτά απέβαλε έναν άνθρωπο του πάγκου της αντίπαλης ομάδας για διαμαρτυρίες.

Μετά από αυτή την φάση δεν υπήρχε κάποια επικίνδυνη στιγμή από τις δύο ομάδες με το 1-0 να παραμένει έως το τέλος του παιχνιδιού.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

Γεωργούσης, Ελευθεριάδης (Χαλιτάι), Γαλιατσάτος, Καλογερόπουλος, Σταματίου, Λάιος, Παπαιορδάνου (Κουμπαράκης), Γιανναράκος, Παππάς (Παπαδημητρόπουλος), Κάλλος (Φύτρος), Μπουζιούρης (Παπαχρόνης)

Κάναμε ένα καλό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους!!

Σχετικές δημοσιεύσεις