Νίκη και χαμόγελα για πολλούς λόγους…

Είναι σε καλό… φεγγάρι το εφηβικό μας, ο χρόνος κυλάει, τα πόδια γίνονται πιο… ελαφριά και η ομάδα μας αρχίζει και βγάζει στο χορτάρι πολλά από αυτά που δουλεύει καθημερινά. Για ένα ημίχρονο δεν μπορούσαμε να μετουσιώσουμε την υπεροχή μας και σε προβάδισμα, κάποια στιγμή το γκολ ήρθε και όλα έγιναν πιο εύκολα, η νίκη 2-1 επί της ΔΙΑΝΑ θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Από τα πρώτα λεπτά, ζητήσαμε και πήραμε τη μπάλα, αυτό μας έδωσε την υπεροχή και αρκετά τελειώματα, τα οποία όμως δεν είχαν την κατάληξη που θέλαμε.

Τα παιδιά συνέχισαν να προσπαθούν, η δικαίωση ήρθε στα μέσα του 2ου ημιχρόνου, ο Τριανταφυλλόπουλος (παρθενικό γκολ με την ομάδα μας) που είχε προωθηθεί σε εκτέλεση κόρνερ, κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Η καλύτερη στιγμή για να πετύχεις ένα δεύτερο γκολ, είναι αμέσως μετά το πρώτο…

Με τη σέντρα λοιπόν, ψάξαμε το 2-0 και ο Λαζάρου στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας μας, κατάφερε να ολοκληρώσει μια συνολικά όμορφη συνεργασία, πλασάροντας ιδανικά.

Η ομάδα της ΔΙΑΝΑ κατάφερε να μειώσει λίγο πριν το τέλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η νίκη είναι αυτή που χαροποιεί πάντα τα παιδιά, για εμάς η μεγάλη ικανοποίηση είναι η χρησιμοποίηση 3 παικτών από το παιδικό. Οι Κούρος (τερματοφύλακας), Νικολαΐδης (αριστερός μπακ) και Βασίλης Αναγνωστός (αμυντικός χαφ) πήραν την ευκαιρία και η παρουσία τους ήταν θετικότατη…

(Καφτάνης):  Κούρος, Παπαπέτρου, Καλογιάννης, Γιαουπλάρι, Τριανταφυλλόπουλος, Βαζούρας Τ., Ζήσης, Δρακόπουλος, Χαλιτάι, Γιακουμάτος, Γιανναράκος, Δημητρακόπουλος, Κόκιος, Λάιος, Μαντής, Νικήτας, Πάππας, Παυλίδης, Λαζάρου, Αναγνωστός Β., Νικολαΐδης.

Ο Τριανταφυλλόπουλος παίρνει καλή θέση μέσα στην περιοχή και σκοράρει

Όμορφη ομαδική δουλειά, εξαιρετικό τελείωμα του Λαζάρου και 2-0

 

Σχετικές δημοσιεύσεις