“Να δώσουμε τη δική μας ταυτότητα σε αυτό το πρωτάθλημα…”

Ο Θάνος Αθανασίου προστέθηκε τελευταίος στο ρόστερ του ΑΟ Καλαμακίου, ωστόσο κατάφερε να προσαρμοστεί άμεσα και να δώσει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα. Ο 23χρονος εξτρέμ μιλάει στην ιστοσελίδα της ομάδας, για τους πρώτους μήνες στο σύλλογο, την προσαρμογή του, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, τον τρόπο δουλειάς, τα θέλω του, τους στόχους, τους ανθρώπους που συνάντησε και συνεργάζεται σε σχεδόν καθημερινή βάση…

“Η προσαρμογή μου στην ομάδα πραγματοποιήθηκε χωρις δυσκολίες, αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από την ομάδα και πιο συγκεκριμένα, στη διοίκηση το προπονητικό τιμ και φυσικά στους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να ενταχθώ πιο γρήγορα στο σύλλογο. Ένιωθα απο την πρώτη μέρα σαν να είμαι μαζί τους απο την αρχή και ουδέποτε αισθάνθηκα ο “καινούργιος” της ομάδας”.

“Αυτό που κάνει την ομάδα ξεχωριστή, είναι η δουλειά που γίνεται εντός και εκτός γηπέδου. Τα πρότυπα και η φιλοσοφία του συλλόγου δεν συνάδουν με την κατηγορία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή. Ο προπονητής παίρνει το ρόλο του καθοδηγητή και βάζει τους παίκτες στη διαδικασία να αναζητήσουν την καλύτερη δυνατή λύση σε κάθε περίπτωση. Είναι ξεκάθαρο οτι η σωστή προπόνηση μιας ομάδας και στην δική μας περίπτωση, με 2 προπονητές, 2 γυμναστές και προπονητή τερματοφυλάκων, είναι το σημαντικότερο στοιχείο για την επιτυχία και την κατάκτηση τίτλων. Σημαντικός παράγοντας επίσης, είναι η παρουσία της διοίκησης, καθώς βρίσκεται σε καθημερινή βαση κοντά στους παίκτες και στους προπονητές”.

“Είμαστε μια ομάδα με ποδοσφαιριστές που έχουν θέληση, πείσμα, πάθος και θέλουν το καλύτερο για την ομάδα. Ο Α.Ο. Καλαμακίου θέλει να δώσει την δική του ταυτότητα σε αυτό το πρωτάθλημα. Γι αυτό το λόγο προσπαθούμε να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα”.

“Όπως προανέφερα, το κλίμα της ομάδας είναι πολύ καλό, ένιωσα οτι ειμαι μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. στην οποία νοιάζεται ο ένας για τον άλλον και αγαπούν αυτό που κάνουν. Ο κ. Καφτάνης, ο προπονητής της ομάδας, από την πρώτη κιόλας στιγμή πίστεψε σε μένα και αυτό βοήθησε την δική μου αυτοπεποίθηση και την άμεση προσαρμογή μου στην ομάδα. Επίσης με τους γυμναστές της ομάδας, Βασίλη και Δημήτρη Παπαϊωάννου, εντοπίσαμε σημεία που χρειάζονται βελτίωση και δουλεύουμε πάνω σε αυτά καθημερινά”.

“Στοχος είναι να παραμείνουμε ομάδα μέχρι τέλους. Πάμε βήμα-βήμα. Κρατάμε τα καλά στοιχεία που βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Προσπαθούμε να τηρούμε κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή. Από εκεί και πέρα στις προπονήσεις, δουλεύουμε πάνω στα λάθη μας και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι”.

“Ευελπιστώ να παραμείνει το κλίμα της ομάδας όπως είναι μέχρι σήμερα, να συνεχίζουμε να παίζουμε με πάθος και αγωνιστικότητα. Αν θέλουμε να ελπίζουμε σε κάτι σημαντικό, πρέπει να μείνουμε πιστοί στην φιλοσοφία και στα πλάνα της ομάδας. Εγώ, με την σειρά μου, προσπαθώ να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις, ακούγοντας τις συμβουλές του προπονητή, ώστε να μπορώ να βοηθήσω στο μέγιστο την ομάδα”.

Σχετικές δημοσιεύσεις