Μπήκαμε με το αριστερό στην νέα χρονιά

Το ανδρικό μας δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς, καθώς ηττήθηκε από το Καματερό με 1-0 σε ένα παιχνίδι που, ενώ κάναμε φάσεις είχαμε και πολλά αμυντικά λάθη.

Στο πρώτο μέρος μπήκαμε δυνατά και είχαμε τις δύο πρώτες φάσεις του παιχνιδιού. Η πρώτη με τον Μπουζιούρη να κάνει ένα συρτό σουτ με την μπάλα να περνάει αουτ και η δεύτερη με ένα φάουλ που κερδίσαμε σε καλό σημείο έξω από την αντίπαλη περιοχή με τον Ζαχαρίου να το εκτελεί όμως η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο μισάωρο του πρώτου ημιχρόνου το Καματερό έκανε την πρώτη του φάση με τον επιθετικό να κλέβει την μπάλα από λάθος του Γκράνα μπροστά από την περιοχή μας, όμως ο Γεωργούσης κατάφερε να αποκρούσει και να κρατάει το μηδέν.

Λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο απειλήσαμε αυτή την φορά με τον Λάιο να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά όμως το σουτ του πέρασε πολύ άουτ. Το σκορ του ημιχρόνου, 0-0.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο με τον προπονητή μας να κάνει δύο αλλαγές για να φρεσκάρει την ομάδα. Στις θέσεις των Γκράνα και Μπουζιούρη μπήκαν οι Μπιζιργιάννης και Παπαδημητρόπουλος.

Παρά τις αλλαγές συνεχίσαμε τα λάθη, με τον Γεωργούση να κάνει «δώρο» την μπάλα στον αντίπαλο επιθετικό, αυτός να σουτάρει όμως ο κίπερ μας διώρθοσε το δικό του λάθος και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ.

Στην αμέσως επόμενη φάση το Καματερό είχε διπλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ όμως το δοκάρι και ο Γαλιατσάτος, ο οποίος έκανε μια τεράστια άμυνα διώχνοντας την μπάλα με τάκλιν πάνω στην γραμμή μας έσωσαν. Μετά την φάση κάναμε ακόμα μία αλλαγή με τον Κάλφα να μπαίνει στην θέση του Παπαιορδάνου.

Μια του κλέφτη, δυό του κλέφτη τρεις και ήρθε το γκολ. Οι αντίπαλοι με μια κάθετη πάσα κατάφεραν να «σπάσουν» την άμυνα μας και ο αντίπαλος επιθετικός έκανε το 1-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, ανεβάσαμε τις γραμμές μας όμως δεν κάναμε κάποια μεγάλη φάση εκτός από ένα σουτ του Ζαχαρίου το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, διορθώσουμε τα λάθη μας ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα.

Η σύνθεση μας:

Γεωργούσης, Λέισος, Γαλιατσάτος, Ζαχαριου, Καλογερόπουλος, Γκράνας (Μπιζιργιάννης), Μπουζιούρης (Παπαδημητρόπουλος), Λάιος, Κάλλος, Γιαναράκος, Παπαιορδάνου (Κάλφας).

Σχετικές δημοσιεύσεις