Μια στιγμή, μια λεπτομέρεια και η τύχη που χρειάζεται…

Η πρεμιέρα μας στο πρωτάθλημα της Ά ΕΠΣΑ δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, η Διάνα ήταν αυτή που πήρε τη νίκη με 1-0.
Δεν φοβηθήκαμε το ματς σε κανένα σημείο. Το πλάνο έβγαινε στο απόλυτο, αλλά η τύχη μας γύρισε την πλάτη στο 25’, όταν ο Θάνος Αθανασίου αποχώρησε τραυματίας, έχοντας προλάβει να δείξει τις διαθέσεις του από δεξιά, με καλές ενέργειες και μια κερδισμένη κίτρινη κάρτα.
Το υπόλοιπο του ημιχρόνου ήταν απόλυτα ισορροπημένο, δεν κινδυνεύσαμε, δεν απειλήσαμε.
Στο δεύτερο μέρος η Διάνα είχε δύο καλές στιγμές, απαντήσαμε στο 60’ με γύρισμα του Κοτόπουλου σε κακή έξοδο του αντίπαλου τερματοφύλακα, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία.
Στο 68’ χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία, ο Γεροντάρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, νικήθηκε από τον Τζίνα.
Δεν βάλαμε τη μεγάλη φάση, στο 77’ ο Καζάκος, από θέση μέσα δεξιά έπιασε εξαιρετικό σουτ για το 0-1.
Βγήκαμε μπροστά, προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, δεν καταφέραμε να φτιάξουμε τη μεγάλη φάση.
Κρατάμε την προσπάθεια, δεν αλλάζουμε κάτι, πάμε για τα επόμενα, ακόμη πιο δυνατά!
ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ (Καφτάνης): Σανταμούρης, Κοτόπουλος, Σιδεράς, Κίλιας, Αθανασίου Ν, Αργύρης, Κάλλος, Παυλίδης, Παπαδημητρόπουλος, Γεροντάρης, Αθανασίου Θ., (Σαραντινός), (Λείσος), (Γιανναράκος), (Τζιβελέκης), (Χαλίφε), (Γεωργούσης).
ΔΙΑΝΑ (Κουσάνας): Τζίνας, Πανίδης, Κατσιάνης, Νίκολι, Χάλος, Μπαρδάκης, Φωστέρης, Παπαντζίμας, Καζάκος, Ποντικάκος, Δάρρας, (Ζώης), (Μπακογιάννης), (Ευθυμίου), (Ασωνίτης), (Τεκώσης), (Μπέτσκο), (Ζευγίτης), (Κουσάνας Ηλ.), (Λασηθιωτάκης).

Σχετικές δημοσιεύσεις