Με όρεξη και πλάνο, νέα “τεσσάρα” το παιδικό!

Συνεχίζει τις πειστικές εμφανίσεις το παιδικό μας στο respect cup, μετά από ένα αρκετά καλό παιχνίδι, η ομάδα μας νίκησε τον Αστέρα Βάρης 4-0 εκτός έδρας.

Όπως και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, οι παίκτες του Γιάννη Καραΐνδρου μπήκαν στην αναμέτρηση αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Έβρισκαν με σχετική άνεση το δρόμο προς την αντίπαλη εστία, κρατώντας από την άλλη πλευρά τον αντίπαλο μακριά από την περιοχή μας.

Ο Τζώλος διατήρησε την επαφή με τα δίχτυα και με καταπληκτικό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1, αποτέλεσμα που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Ίδια διάθεση, ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στο δεύτερο μέρος. Ο Τζίτζα που επίσης παρέμεινε… συνδεδεμένος με τα δίχτυα, με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε τα τέρματα του ΑΟ Καλαμακίου δύο.

Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, ο Γιακουμάτος ήταν αυτός που έβαλε την τελευταία… πινελιά για το 0-4.

(Καραΐνδρος) Κούρος, Βαρελογιάννης, Νικολαΐδης, Σούσουλας, Μπάρμπας, Αναγνωστός, Γιακουμάτος, Γιαννακούδης, Τζώλος, Αργουδέλης, Γιαουπλάρι, (Τζίτζα), (Ντούζος)

Πανέμορφο γκολ με σουτ εκτός περιοχής από τον Μάριο Τζώλο για το 0-1

 

Σχετικές δημοσιεύσεις