Μάγκες και οι… δέκα!

Μας αρέσουν τα προβλήματα, μας κάνουν πιο σκληρούς. Το παιδικό μας “δοκιμάστηκε” για τα καλά κόντρα στους Τράχωνες, το τελικό 1-1 αφήνει με παράπονα τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου που ξεπέρασαν τους εαυτούς τους…

Πριν από το ματς, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Κούρος, αισθάνθηκε αδιαθεσία, δεν είχαμε αναπληρωματικό, έπαιξε κάτω από τα δοκάρια ο Ζήσης!

Στο 5ο λεπτό, ο διαιτητής σφυρίζει πέναλτι υπέρ των Τραχώνων και αποβάλει τον… κατά συνθήκη τερματοφύλακα, Ζήση (να θυμίσουμε ότι ο κανονισμός κάνει λόγο για κόκκινη, όταν ο αμυνόμενος έχει στόχο να βρει τον αντίπαλο, αν πάει για τη μπάλα δεν υπάρχει αποβολή…)!

Οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν εύστοχα το πέναλτι και προηγήθηκαν, ο ΑΟ Καλαμακίου έπαιξε όλο το υπόλοιπο ματς με παίκτη λιγότερο!

Όχι απλά δεν έχασε την πίστη της η ομάδα, αλλά ήταν καλύτερη σε όλο τον αγώνα.

Βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με ωραίο σουτ του Δημητρακόπουλου, απείλησε αρκετές φορές για να φθάσει στην ανατροπή και στη νίκη, το 1-1 παρέμεινε.

Ήταν μία ακόμη συγκλονιστική εμφάνιση αυτών των παιδιών που κάθε εβδομάδα βγάζουν στο χορτάρι όλα όσα έχουν.

Μάγκες ακόμη και με δέκα…

(Καραΐνδρος): Ζήσης, Τάφα, Νικήτας, Λιοφάγος, Κόκιος, Λάιος, Νικολόπουλος, Σαρρηασλάνογλου, Χαλιτάι, Πάππας, Δημητρακόπουλος, (Χίλιος), (Αργουδέλης), (Κούρος).

Ο Δημητρακόπουλος με σουτ ισοφαρίζει 1-1

Please follow and like us:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο