Λύτρωση στο 90′

Μέτρια εμφάνιση από το εφηβικό μας αφού έφερε ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλό ρυθμό, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε επικίνδυνες φάσεις για την αντίπαλη εστία και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από μια κακή απομάκρυνση, οι αντίπαλοι κέρδισαν την μπάλα και με ένα σουτ από πλάγια θέση ο Λαγοπάτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Είχαμε μια καλή στιγμή για να κάνουμε μια αξιοπρεπή φάση αλλά ο διαιτητής την έκοψε ενώ θα μπορούσε να αφήσει πλεονέκτημα αφού η μπάλα βρίσκονταν στα δικά μας πόδια. Έτσι το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε καλύτερα και οι επιθέσεις μας γινόντουσαν κυρίως από τα άκρα. Στο 66′ ο Κούρος έκανε μια πολύ καλή επέμβαση και μας κράτησε στο παιχνίδι. Στο 72′ είχαμε διπλή ευκαιρία να ισοφαρίσουμε  με ένα σουτ του Γκιγιέρμε και κεφαλιά του Ρήγα, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας απομάκρυνε σώζοντας την ομάδα του. Όμως στο 90+1 καταφέρνουμε να ισοφαρίσουμε με σουτ του Βασίλη Αναγνωστού μέσα από την περιοχή, ουσιαστικά στην τελευταία φάση του αγώνα.

Θύελλα Αγίου Δημητρίου(Ηλίας Τζεμόπουλος):Χαλκιάς, Αγγελόπουλος, Μιχόπουλος, Ταχματζίδης, Κάλφας, Ίλι , Γαλατάς, Γεωργούλας, Παλουσάι(80′ Παπανικολάου), Λαγοπάτης, Ραλλής(55′ Γιαννούσης).

ΑΟ Καλαμακίου(Γιάννης Καραΐνδρος):Αναγνωστός Β., Μαρτής(45′ Κούρος), Γεωργάλας(56′ Ελευθεριάδης), Σπυράτος(55′ Πέδρο), Φελίπε(56′ Αναγνωστός Γ.) , Λούκας, Παυλίδης, , Λορέντζο, Γκιγιέρμε, Παπαϊορδάνου, Ρήγας.

Σχετικές δημοσιεύσεις