Κρατάμε το αήττητο, “πετάμε” την αστοχία…

Η νίκη είναι πάντα το ζητούμενο, αλλά δεν μπορείς να παίρνεις πάντα αυτό που θες, ακόμη κι αν το αξίζεις. Το ποδόσφαιρο έχει τους δικούς του κανόνες οφείλουμε να τους σεβόμαστε και να προχωράμε…

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του παιδικού μας με τον Άρη Καλαμακίου. Τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου είχαν καλή εικόνα, αλλά έλειψε το καθαρό μυαλό και η ψυχραιμία στην τελική προσπάθεια.

Μπήκαμε αρκετά καλά στο ματς, πιέσαμε για ένα γρήγορο γκολ, χάσαμε δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ με τους Δημητρακόπουλο και Λάιο, μία καλή στιγμή είχε και ο Άρης σε κόντρα επίθεση.

Στην επανάληψη ανεβάσαμε την πίεση, παίξαμε τον αντίπαλο στο αμυντικό του τρίτο, δημιουργήσαμε κινδύνους με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λιοφάγου και μια μεγάλη ευκαιρία του Κόκιου.

Η φιλοσοφία μας δεν αλλοιώθηκε σε κανένα σημείο, είχαμε διαρκώς την κατοχή, αλλά το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη δεν ήρθε.

Βαθμολογικά η κατάσταση δεν άλλαξε, ο ΑΟ Καλαμακίου παρέμεινε αήττητος στην 3η θέση, η απώλεια των δύο βαθμών μας στέρησε την ευκαιρία να πιάσουμε τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην 2η θέση.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια με ακόμη μεγαλύτερη ζήλο, απομένουν 5 αγώνες για την ολοκλήρωση του ομίλου.

(Καραΐνδρος): Σκαρτάδος, Τάφα, Κόκιος, Ζήσης, Νικήτας, Σαρρηασλάνογλου, Λιοφάγος, Δημητρακόπουλος, Χαλιτάι, Λάιος, Πάππας, (Χίλιος), (Φραντζής), (Αργουδέλης)

Σχετικές δημοσιεύσεις