Κρατάμε την ουσία…

Η αήττητη πορεία του παιδικού μας στην 2η φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ συνεχίζεται… Ο ΑΟ Καλαμακίου επικράτησε 3-0 εκτός έδρας της Κηφισιάς και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, βρίσκεται στην 2η θέση του ομίλου, έχοντας την καλύτερη άμυνα, με μόλις 3 γκολ παθητικό.

Δεν μπορούμε να πούμε ότι κάναμε εμφάνιση που θα κρατήσουμε, είχαμε όμως την ουσία και αυτό πολλές φορές είναι αρκετό, ιδίως αν λάβουμε υπόψιν και τις συνθήκες…

Το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Γιάννη Καραΐνδρου έχει χτυπηθεί από αρκετές ατυχίες (τραυματισμούς, ιώσεις) και τιμωρίες, ωστόσο η ποιότητα, η συνοχή και φυσικά η σκληρή συλλογική δουλειά, καλύπτει όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν δεν ανέβασαν το ρυθμό στα συνηθισμένα επίπεδα, αλλά είχαν κάποιες καλές στιγμές και αυτές ήταν ικανές να γύρουν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας μας.

Από στατική φάση, φάουλ του Λάιου και καρφωτή κεφαλιά του Νικήτα, ανοίξαμε το σκορ και ουσιαστικά κάναμε αρκετά πιο εύκολη τη συνέχεια.

Ο Δημητρακόπουλος βγήκε ωραία στην κόντρα και με πλασέ-λόμπα στην απέναντι γωνία, έγραψε το 0-2.

Ένας ακόμη αιφνιδιασμός, έδωσε την ευκαιρία στον Δημητρακόπουλο να πλασάρει από το σημείο του πέναλτι για το τελικό 0-3.

Ο Χαλιτάι αντίκρισε κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη), ολοκληρώσαμε το ματς με 10 παίκτες.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Τάφα, Νικήτας, Λιοφάγος, Κόκιος, Λάιος, Νικολόπουλος, Χαλιτάι, Πάππας, Δημητρακόπουλος, Χίλιος, (Αργουδέλης), (Μπάρμπας).

Από το φάουλ του Λάιου, ο Νικήτας με κεφαλιά ανοίγει το σκορ

Ο Δημητρακόπουλος βγαίνει στην κόντρα, πλασάρει έξυπνα για το 0-2

Ξανά στην κόντρα ο Δημητρακόπουλος για το 0-3

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις