Κολλήσαμε….στην ισοπαλία

Τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα πήρε το αντρικό μας και η ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου στην μεταξύ τους αναμέτρηση η οποία έληξε 0-0, για τον 3ο όμιλο της Β΄ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Θρίαμβου Χαϊδαρίου μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και από την πρώτη στιγμή πίεζε. Η πρώτη φάση του παιχνιδιού άνηκε στην αντίπαλη ομάδα η οποία κέρδισε ένα κόρνερ αλλά δεν κατάφερε να το αξιοποιήσει. Στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου ο Θρίαμβος είχε ακόμα μια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με μια επέλαση από τα δεξιά που επιχείρησε ο αντίπαλος επιθετικός αλλά η άμυνα απομάκρυνε τον κίνδυνο. Αντιδράσαμε, μετά από μια καλή συνεργασία ανάμεσα στους παίκτες μας κάναμε ένα σουτ αλλά η μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι και πέρασε λίγο πάνω από την εστία Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Χαϊδαρίου είχε ακόμα μια ευκαιρία πάλι από τα άκρα αλλά δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλό, διότι ο τερματοφύλακας μας απέκρουσε την μπάλα.
Έτσι το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ.
Στην επανάληψη οι ρόλοι αλλάξαν. Εμείς ήμασταν αυτοί που πιέζαμε και είχαμε την διάθεση να ανεβούμε ψηλά μήπως καταφέρουμε να ανοίξουμε το σκορ. Η αντίπαλη ομάδα είχε μια κεφαλιά από στατική φάση αλλά δεν ανησυχήσαμε γιατί η μπάλα πέρασε άουτ. Ανεβάσαμε στροφές και μετά από υπομονή φτάσαμε κοντά στην περιοχή, η μπάλα έφτασε στον Παπαϊορδάνου και αυτός έκανε ένα δυνατό αριστερό σουτ αλλά ο αντίπαλος κίπερ απέκρουσε. Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού πήγαμε να κλέψουμε τους 3 πόντους όμως το υπέροχο γυριστό που πραγματοποίησε ο Ζαχαρίου πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι. Έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος του παιχνιδιού.
Η ομάδα αρχίζει να ανεβάζει στροφές, η διακοπή θα μας βοηθήσει να βελτιωθούμε και να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι στα παιχνίδι που ακολουθούν
Μπράβο σε όλους, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για να πετύχουμε ακόμα πιο πολλά πράγματα.
Σύνθεση : Γεωργούσης, Λεΐσος, Γαλιατσάτος, Χάλκης, Κουμπαράκης, Μπιζιργιάννης, Σούμας (Ζαχαρίου), Λάιος (Κιριμλίογλου), Παπαδημητρόπουλος, Μπουζιούρης (Κλημεντίδης), Παπαϊορδάνου

Σχετικές δημοσιεύσεις