Καραΐνδρος: “Θέλουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας”

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εικόνα των παιδιών δηλώνει ο Γιάννης Καραΐνδρος. Ο προπονητής του παιδικού βλέπει τα όσα δουλεύει στις προπονήσεις να εφαρμόζονται στον αγωνιστικό χώρο και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ψάχνει τη συνεχή βελτίωση και το κάτι παραπάνω:

“Θεωρούμε σημαντικό να έχουν όλοι οι παίκτες μας αρκετό χρόνο συμμετοχής και γι’ αυτό τον λόγο κάθε εβδομάδα συμμετέχουμε σε 3 αγώνες, έναν για το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Α και δύο για το Respect Cup.

Ανεξαρτήτως διοργάνωσης και αντιπάλου προτεραιότητα μας είναι οι αθλητές μας να διασκεδάζουν παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε οι παίκτες μας να παίζουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας και όχι να είναι παθητικοί, θέλουμε να νιώθουν άνετα και ευχάριστα όταν έχουν την μπάλα στην κατοχή τους και όχι να φοβούνται όταν αυτή πηγαίνει πάνω τους.

Θεωρώ ότι η εικόνα που βγάζει η ομάδα μας στους αγώνες είναι ιδιαίτερα ευχάριστη, τα παιδιά έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό σε αυτά που ζητάμε να κάνουν μέσα στο γήπεδο και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια και στην διάθεσή τους στις προπονήσεις. Δείχνουν να έχουν καταλάβει ότι το ταλέντο από μόνο του δεν είναι αρκετό”.

Σχετικές δημοσιεύσεις