Καλή εμφάνιση αλλα… ισοπαλία

Η Κ17 μας έφερε την ισοπαλία κόντρα στην ΓΣ Αργυρούπολη για την ΕΠΣ Αθηνών, σε ένα σκληρό ματς.

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις και από τις δυο ομάδες. Η ομάδα της ΓΣ Αργυρούπολης έκανε την πρώτη φάση στο παιχνίδι με μια επέλαση από τα δεξιά με τον εξτρέμ της ομάδας να μπαίνει στην περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Απειλήσαμε κυρίως από μακρινή απόσταση με σουτ έξω από την περιοχή. Πιο συγκεκριμένα στα μέσα του ημιχρόνου ο Κούτσης επιχείρησε ένα σουτ από μακριά με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική ευκαιρία από την ομάδα μας. Είχαμε καλές συνεργασίες όμως δεν μπορούσαμε να πατήσουμε εύκολα περιοχή. Έτσι το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε δυνατά είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάναμε την πρώτη φάση με τον Σταύρο να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά όμως ο αντίπαλος κίπερ μπλόκαρε.

Στην αμέσως επόμενη φάση κερδίσαμε ένα φάουλ με τον Κούτση να το εκτελεί με σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, ο Κιριμλίογλου πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Λίγο πριν τελειώσει το παιχνίδι κερδίσαμε ακόμα ένα στημένο πάλι με τον Κούτση πάνω από την μπάλα, αυτή την φορά κοντά στην αντίπαλη περιοχή, όμως το σουτ ήταν συρτό και κόπηκε από την άμυνα.

Κάναμε καλή εμφάνιση, παίξαμε όμορφο ποδόσφαιρο αλλά μας έλλειψε το γκολ. Συνεχίζουμε!!

Σχετικές δημοσιεύσεις