Ήττα με πολλά λάθη…

Μπήκαμε χωρίς καθαρό μυαλό και με πολλά αμυντικά λάθη στην αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό όπου ηττηθήκαμε 2-1.

Δεχτήκαμε για ακόμη μια αγωνιστική ένα πολύ γρήγορο γκολ στα πρώτα 5 λεπτά τις αναμέτρησης, με τον επιθετικό της αντίπαλης ομάδας να κάνει το 1-0 μετά από λάθος έξοδο του τερματοφύλακα μας, αλλά και κακό διώξιμο της άμυνας. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του ημιχρόνου δεν υπήρξαν πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες αφού μετά την επίτευξη του γκολ είχε πέσει ο ρυθμός.

Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά και είχαμε μια χαμένη ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε με κεφαλιά του Ρήγα μετά από εκτέλεση κόρνερ. Όμως ούτε και σε αυτό το ημίχρονο έλειπαν τα λάθη και μετά από μια αδράνεια της άμυνας δεχτήκαμε το 2-0 από Παπαθανασίου που ήταν η πρώτη του επαφή στο παιχνίδι. Πιέσαμε και καταφέραμε να μειώσουμε σε 2-1 με τον Γιανναράκο να σημειώνει ένα ωραίο γκολ με λόμπα μετά από κάθετη πάσα του Ζαχαρίου. Πριν τελειώσει το παιχνίδι ο Γιανναράκος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ( Γιάννης Καραΐνδρος): Τουρναβίτης, Γαλιατσάτος(63 λεπτό Σαραντινός), Καλογερόπουλος, Κίλιας, Αργύρης(45 λεπτό Λάϊος), Κοτόπουλος, Λέϊσος(63 λεπτό Αθανασίου), Ρήγας(77 λεπτό Ζαχαρίου), Κάλλος, Γιανναράκος, Σιδεράς(77 λεπτό Σπυράτος)

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ(Γιάννης Δημητρίου): Τζαφάϊ, Σουμελίδης, Τσορτανίδης, Καρδάμης, Μπάλης(64 λεπτό Βαργαρώτας), Κάμπας(60 λεπτό Νταλένγκα), Λούκας, Απειρανθίτης(83 λεπτό Κατσάρας), Μπαμπαλούκα, Κόντος(64 λεπτό Παπαθανασίου), Αραμπατζής(77 λεπτό Καραπαναγιωτίδης)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις