Ήττα με καλά δείγματα

Ήττα για την ομάδα μας με 1-2 απέναντι στον Ολυμπιακό Λιοσίων σε ένα αμφιλεγόμενο ματς. 

Η ομάδα του Γιάννη Καραΐνδρου είχε μια πολύ καλή εικόνα για αρκετή ώρα στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο αν και έγιναν κάποια παιδαριώδη λάθη, οι παίκτες μας κατάφεραν να βάλουν κάτω την μπάλα και να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο. Είχαμε καλές φάσεις για να προηγηθούμε στο σκορ, όπως δύο σουτ από τον Γεροντάρη εκτός περιοχής που απέκρουσε ο τερματοφύλακας.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε στο παιχνίδι αποσυγκεντρωμένοι,  αλλά μετά από τις οδηγίες του προπονητή μας, η ομάδα ηρέμισε. Λίγα λεπτά αργότερα έγινε ένα καλό σουτ από τον Γιανναράκο αλλά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Λιοσίων απέκρουσε την μπάλα στέλνοντας την κόρνερ. Στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι μετά από μια  σέντρα του Χριστόπουλου, έγινε το 1-0 με κεφαλιά του  Μπικικαΐδη.

Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε και το πετύχαμε μετά από ένα κόρνερ που εκτέλεσε ο Ζαχαρίου, και με κεφαλιά ο Κοτόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Το 2-1 για τους φιλοξενούμενους ήρθε μετά από μια αμφιλεγόμενη φάση όπου εκτελείτε ένα φάουλ για τον Ολυμπιακό, η μπάλα χτυπάει στο πρόσωπο τον Κοτόπουλο που ήταν στο τοίχος. Ο διαιτητής δεν σταμάτησε το παιχνίδι και ο Τζωρτζώπουλος σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

(Καραΐνδρος):Γαλιατσάτος, Σανταμούρης, Κοτόπουλος, Κίλλιας, Αθανασίου Γιανναράκος(Λέϊσος), Σιδεράς(Τζεβελέκης), Αργύρης, Γεροντάρης, Βέλλης (Λάϊος), Νικολαΐδης(Κάλλος)

(Τρανός):Ανδρεόπουλος, Τσιάνος(Τζωρτζώπουλος), Λαμπρόπουλος, Βασιλάκος( Μπικικαΐδης), Μιχαηλίδης, Γανώτης, Τουρτούλης(Σουλοβάρι), Τσάτσα, Μπριστογιάννης, Νικολάου(Τίγκας) , Χριστόπουλος

Σχετικές δημοσιεύσεις