Ήταν να μπει το πρώτο…

Κάποιες φορές χρειάζεται να έχεις υπομονή, να περιμένεις τις καλές στιγμές σου…

Αυτό έκανε το παιδικό μας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βάρης και έφθασε σε μια άνετη επικράτηση με 3-0 για το respect cup.

Είχε την υπεροχή, είχε τον πρώτο λόγο από τα πρώτα λεπτά, ωστόσο για ένα ημίχρονο δεν μπορούσε να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Αυτό άλλαξε στην επανάληψη, το πιστέψαμε περισσότερο, ανεβάσαμε την πίεση, απλώσαμε το ματς στα άκρα, βγάλαμε φάσεις, μετουσιώσαμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ.

Η αρχή έγινε από σέντρα του Καφετζή και ωραίο τελείωμα του Βασίλη Αναγνωστού, μετά την κακή αντίδραση της αντίπαλης άμυνας.

Τα παιδιά του Μάνου Καρυώτη πήραν τα πάνω τους, έψαξαν δεύτερο γκολ και το πέτυχαν μέσα σε λίγα λεπτά. Από στατική φάση (κόρνερ), η μπάλα πέρασε στον Γιαννακούδη, αυτός έβγαλε σέντρα ακριβείας και ο Αναγνωστός με… άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού Βάρης για 2η φορά.

Με τον… αέρα υπεροχής ήρθε και 3ο τέρμα, μετά από νέα συνεργασία (από τον άξονα τη φορά αυτή) των παιδιών. Ο Παπαϊορδάνου έπαιξε κάθετα με τον Φακίδη, αυτός πάτησε περιοχή, πλάσαρε σωστά για το 0-3.

Όλη η ομάδα παίρνει καλό βαθμό, οι γραμμές είχαν συνοχή, η εμφάνιση ήταν πειστική, κάποια ατομικά λαθάκια, μπορούσαμε να τα αποφύγουμε.

(Καρυώτης): Μαρτής, Καφετζής, Σούσουλας, Βαρελογιάννης, Ζησόπουλος, Γιαννακούδης, Αναγνωστός Β., Παπαϊορδάνου, Φραντζής, Τζίτζα, Φακίδης, Μάλλης, Πάσσαρης, Γιαννίτσας, Ντούζος, Ντέντες, Χαλικιάς, Δενδρινός.

Από τη σέντρα του Καφετζή, κακή απόκρουση των γηπεδούχων, τους… τιμωρεί ο Βασίλης Αναγνωστός

Ο Γιαννακούδης… σερβίρει, κεφαλιά του Βασίλη Αναγνωστού στην απέναντι γωνία για το 0-2

Ο Παπαϊορδάνου έβγαλε ωραία κάθετη στον Φακίδη, αυτός μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε ψύχραιμα για το 0-3

Please follow and like us:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο