Ιδέες, αποτελεσματικότητα, αλλά και κενά διαστήματα…

Η εναλλαγή συναισθημάτων χαρακτήρισε την αναμέτρηση του εφηβικού μας στη Βουλιαγμένη για το respect cup. Ο ΑΟ Καλαμακίου πήρε τη νίκη με 4-3, έχοντας πολλές ιδέες στο άλλο μισό του γηπέδου, ενώ στα μετόπισθεν υπήρξαν στιγμές αδράνειας, τις οποίες θα πρέπει να διορθώσουμε…

Από την αρχή, πήραμε την κατοχή, παίξαμε με ψηλά τις γραμμές ψάχνοντας το γκολ. Κι αφού χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, ο Πάππας με ωραία προσωπική ενέργεια από αριστερά και γρήγορη εκτέλεση αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης για το 0-1.

Λίγα λεπτά μετά την σέντρα, ήρθε και το 2ο γκολ για την ομάδα μας, ο Δημητρακόπουλος από το ύψος της περιοχής είδε τη γωνία και με… συστημένο πλασέ έκανε το 0-2.

Κάπου εκεί ήρθε η χαλάρωση και εννοείται το… πληρώσαμε. Κι ενώ μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχαμε απειληθεί ουσιαστικά, μέσα σε δύο λεπτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν δύο τέρματα και να ισοφαρίσουν!

Το… καμπανάκι χτύπησε για όλους και άμεσα ήρθε αντίδραση. Πανέμορφη ενέργεια του Σιδερά από δεξιά, πέρασε δύο αντιπάλους, γύρισε τη μπάλα στον Δημητρακόπουλο και αυτός πλάσαρε ξανά όπως ακριβώς έπρεπε για το 2-3.

Η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ στο 2-4 όταν ο Ζαχαρίου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής (βρήκε λίγο στο πόδι του αντίπαλου) έστειλε τη μπάλα σε σημείο… άπιαστο.

Σχεδόν σε όλο το ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, αλλά δεν κάναμε τις αντίστοιχες φάσεις με το πρώτο. Η Βουλιαγμένη δεν είχε να χάσει τίποτα, προσπάθησε να γυρίσει την κατάσταση, μείωσε σε 3-4, είχε δοκάρι και δύο ακόμη φάσεις (σημαντικές επεμβάσεις από τον Κούρο), αλλά τελικά ο ΑΟ Καλαμακίου πήρε τη νίκη.

Διαγώνια κίνηση του Πάππας και έξυπνο τελείωμα για το 0-1

Ο Δημητρακόπουλος πλασάρει από το ύψος της περιοχής για το 0-2

Ο Σιδεράς “σερβίρει”, ο Δημητρακόπουλος κάνει το 2-3

Σουτ του Ζαχαρίου εκτός περιοχής, η μπάλα βρίσκει λίγο στον αντίπαλο και καρφώνεται στα δίχτυα για το 2-4

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις