“Η πρώτη θέση δείχνει πως οι κόποι μας ανταμείβονται…”

Η χρονιά εξελίσσεται εντυπωσιακά μέχρι στιγμής για τον Α.Ο. Καλαμακίου. Η ομάδα φιγουράρει στην 1η θέση του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας με 11 νίκες και 1 ήττα σε 12 ματς, παρουσιάζοντας στα περισσότερα ματς και ωραίο θέαμα. Τα παιδιά που μοχθούν σε καθημερινή βάση για να έρθουν αυτά τα αποτελέσματα, μιλούν με περηφάνια για την προσπάθειά τους. Την εβδομάδα αυτή, παίρνει τη… σκυτάλη ο Μανώλης Ξεζωνάκης που δίνει λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο δεξί άκρο αυτής.  

“Όταν ξεκίνησε η χρονιά, γνωρίζαμε πως η ομάδα έχει το απαραίτητο υλικό για να πρωταγωνιστήσει. Η θεωρία όμως, απέχει πολύ από την πράξη, επομένως από την πρώτη κι όλας προπόνηση και μέχρι τώρα, καταβάλλουμε προσπάθεια για να αποδεικνύουμε σε κάθε αγώνα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Η πρώτη θέση δείχνει πως οι κόποι μας ανταμείβονται και πως όσο μένουμε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει για την φετινή χρονιά”.

“Σίγουρα ως πρωτοπόρος υπάρχει το άγχος πριν από κάθε παιχνίδι, διότι γνωρίζεις πως δεν μπορείς να χαλαρώσεις. Προσωπικά, επειδή πιστεύω στις δικές μου δυνατότητες και των συμπαικτών μου, θεωρώ πως αυτό το άγχος εξαλείφεται και την θέση του παίρνει η αυτοπεποίθηση και η ανυπομονησία να έρθει το επόμενο σαββατοκύριακο, να κερδίσουμε ακόμα έναν αγώνα”

“Η ομάδα μας διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες που με ευκολία θα μπορούσαν να διακριθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Αυτό, όμως, που μας βοηθάει να ξεχωρίσουμε, είναι το εξαιρετικό τεχνικό επιτελείο. Προπονητές και γυμναστές μας προσφέρουν προπονήσεις με ένταση, οι οποίες λειτουργούν στα πρότυπα πολύ ανώτερων κατηγοριών και συντελούν στη συνεχή βελτίωση μας”.

“Δεν μπορώ να πω πως είμαι 100% ευχαριστημένος από την επίδοση μου, πιστεύω πως έχω πολλά να δώσω ακόμα στην ομάδα, κάτι που προσπαθώ συνεχώς να επιτύχω με γνώμονα την καθοδήγηση των προπονητών μου. Η μεταφορά μου από το κέντρο της άμυνας στα άκρα, έχει δημιουργήσει την ανάγκη για βελτίωση διαφόρων πραγμάτων, όπως η τοποθέτησή μου στο γήπεδο αλλά και η εκμάθηση της γενικότερης τακτικής που περικλείει αυτή η νέα για μένα θέση”.

“Όταν ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ακούει για μια ομάδα Γ΄ κατηγορίας, στο μυαλό του θα έρθουν τραγελαφικές εικόνες. Στον Α.Ο. Καλαμακίου δεν ισχύει αυτό. Η ομάδα διαθέτει δύο προπονητές, δύο γυμναστές, καθώς και προπονητή τερματοφυλάκων, οι οποίοι είναι συνεχώς μαζί μας για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας και να βρούμε λύση στα θέματα που μας απασχολούν. Το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι φτιαγμένο μετά από συνεννόηση προπονητών και γυμναστών, για να προσφέρει ισορροπία ανάμεσα σε φυσική κατάρτιση και τακτική. Το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες και τους προπονητές είναι εκπληκτικό, ο χαβαλές που γίνεται στα αποδυτήρια, γίνεται σε τέτοιο βαθμό που βοηθάει στο να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς την προπόνηση, χωρίς να χάνεις την συγκέντρωση σου. Η διοίκηση βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, παρακολουθεί όλα μας τα παιχνίδια και τις προπονήσεις και μας δίνει ώθηση να συνεχίσουμε”.

“Αρχικά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο υγεία, τύχη και να περάσει υπέροχα με τους ανθρώπους που αγαπά αυτές τις γιορτινές μέρες. Το 2020 είναι μια νέα χρονιά και μια νέα ευκαιρία να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες μας, αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε πως τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται από την μια μέρα στην άλλη, αλλά μόνο μετά από σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή. Καλές γιορτές”!

 

Σχετικές δημοσιεύσεις