Η δουλειά έγινε με τον τρόπο μας…

Το πάθος το είχαμε, την ωραία κλυκλοφορία την είχαμε, μας έλειπε η αποτελεσματικότητα…

Σήμερα την είχαμε και αυτή, σκοράραμε, φθάσαμε στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Πόρτο Ράφτη, το παμπαιδικό του Μάνου Καρυώτη… έκανε τη δουλειά και έφυγε από το γήπεδο ικανοποιημένο.

Αν και είμαστε μια ολοκαίνουρια ομάδα, αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η προσπάθεια να βάλουμε τη μπάλα κάτω και να παράξουμε ποδόσφαιρο.

Το κάναμε από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό και δημιουργήσαμε καλές στιγμές στην αντίπαλη περιοχή, επιχειρώντας είτε από τα πλάγια, είτε από τον άξονα.

Κορυφαία στιγμή για το πρώτο μέρος το δοκάρι του Σκαρτάδου, με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τσαγκαλίδη.

Συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο, έχοντας πίστη για το θετικό αποτέλεσμα. Η δικαίωση ήρθε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου με σουτ του Φώσκολου λίγο έξω από την περιοχή.

Το γκολ περισσότερο χάλασε το ρυθμό μας και το μυαλό μας, έφερε οπισθοχώρηση. Δεν είχαμε την ίδια καλή κυκλοφορία, οι γηπεδούχοι απείλησαν με μια εκτέλεση φάουλ, ο Μάνοσης είχε σωστά αντανακλαστικά.

Η ομάδα μας είχε ανάγκη τη νίκη, την κυνήγησε με ηρεμία και πλάνο, την πήρε και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά για το επόμενο… στοίχημα.

(Καρυώτης): Μάνοσης, Κακοσαίος, Κατεβαίνης, Κιριμλίογλου, Κουρέας, Κούτσης, Σαλταγιάννης, Σκαρτάδος, Τουραλιάς, Τσαγκαλίδης, Τσαγκαρόπουλος, Φώσκολος.

Ο Φώσκολος σουτάρει (πιάνει στον ύπνο τερματοφύλακα και… καμεραμάν) για το 0-1

Σχετικές δημοσιεύσεις