“Η 1η θέση δεν μας εκπλήσσει, αλλά μας ενθουσιάζει…”

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του 1ου γύρου ο Α.Ο. Καλαμακίου βρίσκεται στην κορυφή του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας της ΕΠΣΑ, συνδυάζοντας… βαθμοθηρία με ωραίο ποδόσφαιρο. Η ομάδα δείχνει να έχει βρει για τα καλά ρυθμό, με τους παίκτες να βγάζουν διαρκώς βελτιούμενη εικόνα. Από τους πιο έμπειρους παίκτες μας, ο Λεωνίδας Λουπίδης, κάνει ένα πρώτο… ταμείο και εξηγεί τους λόγους των επιτυχημένων αποτελεσμάτων…

“O κόπος και οι προσπάθειες μας από την αρχή της προετοιμασίας μέχρι και σήμερα έχουν αντίκρισμα την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το ρόστερ της ομάδας έχει ποιότητα και βάθος. Οι διαφορές των παικτών είναι μικρές, με αποτέλεσμα οι προπονήσεις να έχουν την ένταση και τον ρυθμό ενός αγώνα. Αυτό μας δίνει το κάτι παραπάνω που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο…”

“Πλέον έχουμε αφομοίωσει πλήρως τις οδηγίες των προπονητών μας και σε συνδυασμό με το καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, παρουσιάζεται ένα πιο ομοιογενές και αποτελεσματικό σύνολο”.

“Πέρυσι τερματίσαμε στην 5η θέση. Φέτος ο στόχος μας είναι να κάνουμε μια καλύτερη και πιο ουσιαστική χρόνια. Με τις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, σε συνδυασμό με την προώθηση των παιδιών από τις ακαδημίες μας, γίναμε μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Η 1η θέση που βρισκόμαστε δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει, αλλά μας ενθουσιάζει και μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυνατά”.

“Το επίπεδο των προπονήσεων είναι υψηλό και γίνεται με προδιαγραφές επαγγελματικής κατηγορίας. Χρειάζεται να έχεις ένταση και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης. Οι προπονητές και οι γυμναστές πέρα από το σύνολο, προσπαθούν να βελτιώσουν και τον κάθε παίχτη ξεχωριστά”.

“Ενόψει των εορτών εύχομαστε καλά Χριστούγεννα σε όλους, υγεία, ευτυχία και πάνω απ’ όλα αγάπη”.

Σχετικές δημοσιεύσεις