“Γύρισα για έναν σκοπό…”

Η 9η αγωνιστική βρήκε τον Α.Ο. Καλαμακίου στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της 3ης κατηγορίας του πρωταθλήματος ΕΠΣΑ. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής και αυτό έχει γεμίσει ικανοποίηση τους συμμετέχοντες αυτής της προσπάθειας. Ο Παναγιώτης Κοτόπουλος, έχει ζήσει τις δύσκολες μέρες του συλλόγου στο παρελθόν και είναι ο πλέον κατάλληλος για να μας μεταφέρει στο… σήμερα.

«Η ομάδα επιτέλους μετά από 9 αγωνιστικές παίρνει αυτό που της αξίζει. Σίγουρα όλοι είμαστε πολύ χαρούμενοι και ιδιαίτερα εγώ, γιατί είμαι εδώ με έναν σκοπό! Δεν πρέπει όμως να αφήσουμε τον ενθουσιασμό να μας παρασύρει. Ο δρόμος ακόμα είναι πολύ μακρύς και δύσκολος».

«Υπάρχει λόγος που αυτή η οικογένεια, που έχουμε χτίσει από τις αρχές της σεζόν, προσφέρει καλό ποδόσφαιρο και αυτό συνδυάζεται με τα καλά αποτελέσματα. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα στην προπόνηση υπό την επίβλεψη ενός πραγματικά εξαιρετικού προπονητικού team. Το λέμε όλοι και το πιστεύουμε, τον τρόπο που δουλεύουμε σίγουρα θα τον ζήλευαν πάρα πολλές ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας».

«Είναι γνωστό ότι η ομάδα μας βασίζεται σε παιδιά μικρής ηλικίας. Αυτή λοιπόν η σταθερότητα που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο οφείλεται στο πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και αυτό προσπαθούμε κάποια πιο έμπειρα παιδιά να το κρατήσουμε. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να χαλάσει ότι έχουμε φτιάξει τόσο καιρό. Το οικογενειακό κλίμα και το ελκυστικό ποδόσφαιρο που παίζουμε, πηγάζει μέσα από την καθημερινή δουλειά. Μας δίνει ώθηση για την συνέχεια και όρεξη για να δουλέψουμε πιο σκληρά και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο».

«Είχα υπάρξει και παλιότερα στον σύλλογο, δυστυχώς σε μια κακή εποχή γι’ αυτόν. Επιστρέφοντας, είδη από τις πρώτες μέρες είδα ότι έχουν αλλάξει πολλά. Γύρισα για έναν σκοπό. Γύρισα για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να καταφέρει και αυτή τους δικούς της στόχους. Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω σε μια καλύτερη εποχή του. Όσο για το μέλλον, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Προς το παρόν απολαμβάνουμε όλοι μαζί το τώρα»!

Σχετικές δημοσιεύσεις