Επιθετικό ξέσπασμα για το παιδικό! (video)

Εντυπωσιακά έκλεισε η 3η μέρα του χριστουγεννιάτικου τουρνουά για το παιδικό μας. Τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου έπαιξαν ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο, έφθασαν σε μια άνετη επικράτηση επί του Ρουφ με 4-0.

Υπήρξε θέληση και αποφασιστικότητα από την αρχή του παιχνιδιού, μετά τις δύο ισοπαλίες του Σαββάτου. Ο Λάιος άνοιξε το σκορ μετά από γρήγορη εκτέλεση κόρνερ του Σαρρηασλάνογλου και όμορφο πλασέ.

Από διαγώνια πάσα στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Δημητρακόπουλος με διπλή προσπάθεια έκανε το 2-2 για τον ΑΟ Καλαμακίου.

Σουτ εκτός περιοχής, ο Λιοφάγος πήρε το… ριμπάουντ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το τελικό 4-0 έγραψε ο Πάππας, έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα καρφώθηκε στα δίχτυα, ήταν το ωραιότερο γκολ της αναμέτρησης, δυστυχώς δεν υπάρχει σε εικόνα…

(Καραΐνδρος): Κούρος, Τάφα, Κόκκιος, Παπαδόπουλος, Νικήτας, Σαρρηασλάνογλου, Νικολόπουλος, Δημητρακόπουλος, Πάππας, Τζώλος, Λάιος, (Σκαρτάδος), (Ντούζος), (Σούσουλας), (Λιοφάγος), (Παυλίδης), (Γιακουμάτος).

Μετά την ολοκλήρωση του ομίλου, η ομάδα περέμεινε αήττητη, αλλά υστερεί βαθμολογικά σε σχέση με τους Τράχωνες και θα παίξει στον μικρό τελικό του τουρνουά με τον Ιάσονα Ιλίου (16:15, γήπεδο Ρουφ).

Ο Λάιος ανοίγει το σκορ για τον ΑΟ Καλαμακίου

Με διπλή προσπάθεια ο Δημητρακόπουλος κάνει το 2-0

Ο Λιοφάγος είναι εκεί που πρέπει για το 3-0…

 

Please follow and like us:

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο