Επιστροφή στις νίκες!!

Μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στην Κορωνίδα.

Με πρωταγωνιστή τον Παπαιορδανου η ομάδα κατάφερε να πάρει το πρώτο της τρίποντο για την νέα χρονιά φτάνοντας στους 20 βαθμούς.

Από την αρχή του αγώνα οι παίκτες μας ειχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπαλας. Στο 20′ ο Γιανναράκος βλέπει την κάθετη κίνηση του Παπαιορδανου και τον τροφοδοτεί, με τον τελευταίο να αποφεύγει με ωραία ενέργεια τον αντίπαλο του και να πλασάρει κάνοντας το 1-0.

Στο 2ο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού ηταν η ίδια. Στο 50′ και μετα από πολύ όμορφη συνεργασία στον χώρο του κεντρου, ο Παπαιορδανου γίνεται αποδέκτης της μπαλας στα όρια της περιοχής και με ενα ωραίο πλασε κανει το τελικό 2-0.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα οι παίκτες της Κορωνίδας προσπάθησαν να πιέσουν για να βρούν κάποιο γκολ και να μπούνε ξανά στο παιχνίδι, η ομάδα μας όμως αντέδρασε σωστά με το 2-0 να παραμένει και το τελικο σκορ.

Έπαιξαν: Γεωργούσης, Καλογερόπουλος, Γαλιατσάτος, Παυλίδης, Ελευθεριάδης (46′ Κάλλος), Λεΐσος, Μπουζιουρής (67′ Παπαδημητρόπουλος), Λάιος (60′ Μπιζιργιάννης Π.), Παππάς (67′ Χατζηστεργίου), Γιανναράκος (60′ Τσαγκαλίδης), Παπαϊορδάνου

Συγχαρητήρια στην ομάδα μας!!!

Σχετικές δημοσιεύσεις