Επιστροφή από τις γιορτές με γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο…

Οι διακοπές συνήθως φέρνουν τη λεγόμενη αγωνιστική… κοιλιά και χρειάζεται κάποιος χρόνος για να επιστρέψει η προ εορτών καλή εικόνα. Αυτός είναι ο κανόνας, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Κάπως έτσι -ως εξαίρεση- λειτούργησε το παιδικό μας, στο πρώτο… τεστ για το 2020.

Τι κι αν ήταν φιλικός ο αγώνας με τον Ηλυσιακό; Τα παιδιά του Γιάννη Καραΐνδρου έβγαλαν μια απίστευτη συγκέντρωση και πέτυχαν την απόλυτη διεκπεραίωση του αγωνιστικού πλάνου, το τελικό 6-0 αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο όλη την προσπάθεια.

Σοβαρότητα, πειθαρχία, καθαρό μυαλό, τρεξίματα, πίεση, καλή κυκλοφορία, τελειώματα, όλα όσα θέλει να δει ένας προπονητής, αλλά και οι γονείς που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των παιδιών.

Ειδικά το πρώτο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα που έχει κάνει αυτή η ομάδα τη φετινή σεζόν (το σκορ ήταν 5-0), αλλά και στην επανάληψη, η συνοχή παρέμεινε η ίδια, απλώς έπεσε -φυσιολογικά- λίγο ο ρυθμός.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Τάφα, Νικήτας, Νικολόπουλος Χ., Κόκκιος, Σαρρηασλάνογλου, Παυλίδης, Δημητρακόπουλος, Λάιος, Χίλιος, Τσουκαλάς, (Σκαρτάδος), (Γιαουπλάρι), (Ζήσης), (Πάππας).

Ο Χίλιος ολοκληρώνει την προσπάθεια του Δημητρακόπουλου για το 1-0

Ωραία ενέργεια του Χρήστου Νικολόπουλου, ο Τσουκαλάς είναι εκεί που πρέπει για το 2-0

Κούρσα του Σαρρηασλάνογλου από αριστερά, πάσα στον Δημητρακόπουλο, σουτ με τη μία για το 3-0

Ο Δημητρακόπουλος μπαίνει με τη μπάλα στα δίχτυα για το 4-0

Δυνατό σουτ εκτός περιοχής από τον Λάιο και 5-0

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις