Εφηβικό… πέντε αστέρων!

Όταν σε έναν αγώνα καταφέρνεις να προηγηθείς με το σφύριγμα της έναρξης, τότε η συνέχεια μπορεί να γίνει εύκολη. Αυτό ακριβώς συνέβη στην άνετη επικράτηση του εφηβικού μας κόντρα στο Ρουφ, με την ομάδα μας να παίρνει τη νίκη με το εμφατικό 5-1. 

Ο Σιδεράς με γκολ από τα… αποδυτήρια έδιωξε νωρίς την όποια πίεση.

Ακολούθησαν αρκετές ευκαιρίες για την ομάδα μας, η οποία βρήκε και δεύτερο τέρμα στο 35΄ με τον Κάλλο, ο οποίος με κοντινή προβολή, ολοκλήρωσε την προσπάθεια του Ζαχαρίου.

Με τη σέντρα της επανάληψης, ο Πάππας έβγαλε καταπληκτική ασίστ για τον Κάλλο, αυτός με το δεύτερο προσωπικό γκολ έγραψε το 3-0 και ουσιαστικά “τελείωσε” και το ματς.

Ο Σιδεράς στο 47΄ πέτυχε και αυτός 2ο προσωπικό τέρμα, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής στο 67΄ με ωραία ατομική ενέργεια του Μπιλιάλ, για να φθάσουμε στο 70΄, όταν σε νέα ασίστ του Πάππας, ο Μαντής με κεφαλιά έβαλε την τελευταία… πινελιά στην αναμέτρηση.

Όλη η ομάδα δούλεψε… ρολόι, όσοι ξεκίνησαν και όσοι ήρθαν από τον πάγκο, έβγαλαν διάθεση, είχαν και ουσία, μόνο ικανοποίηση μπορεί να προκαλέσει μια τέτοια εικόνα.

(Καραΐνδρος): Τουρναβίτης, Κόκιος, Νταλλής, Ζαχαρίου, Λιοφάγος, Παυλίδης, Νικολόπουλος, Γιανναράκος, Σιδεράς,, Λάιος, Κάλλος, (Μαντής), (Χαλιτάι), (Πάππας), (Δημητρακόπουλος), (Γιακουμάτος), (Παπαδόπουλος), (Ζήσης).

Διπλή προσπάθεια του Ζαχαρίου, ο Κάλλος από κοντά κάνει το 2-0

Εξαιρετική ασίστ του Πάππας, πλασέ ο Κάλλος για το 3-0

Ο Σιδεράς “εκτελεί” τον τερματοφύλακα του Ρουφ για το 4-0

Νέα ασίστ του Πάππας, ο Μαντής με κεφαλιά γράφει το τελικό 5-1

Σχετικές δημοσιεύσεις