“Δουλεύουμε σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο…”

Στην αναμέτρηση με την Α.Ε. Ιλίου έκανε ντεμπούτο και το ένα από τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας, ο Κώστας Δεληγιάννης. Μετά από μια 8ετία στην Αρμενική (201 ματς, 97 γκολ) και ένα σύντομο πέρασμα στην αρχή της σεζόν από την Κοψαχείλα, την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών, μετακινήθηκε στην ομάδα μας. Ο 29χρονος φορ μιλάει στην ιστοσελίδα του Α.Ο. Καλαμακίου, για το πώς έζησε το πρώτο του παιχνίδι, τις εντυπώσεις του από τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα μας…

Στον ΑΟ Καλαμακίου από την πρώτη κιόλας μέρα, με έκαναν να καταλάβω ότι η ομάδα δουλεύει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, η προπόνηση γίνεται από ανθρώπους επαγγελματίες που πάνω απ’ όλα αγαπούν αυτό που κάνουν και με συστήματα εκγύμνασης που τα συναντάς μόνο σε μεγάλα κλαμπ”.

Το πρώτο παιχνίδι για μένα, εξελίχθηκε σε νίκη για την ομάδα μας, με έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο, είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ, το καλό είναι ότι δημιουργούμε φάσεις και παίζουμε ένα πάρα πολύ καλό και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Προσωπικά έδωσα πολλές μάχες, έχασα και κάποιες ευκαιρίες, ο κόουτς κάνει τα πάντα για να μπορέσω να ενταχθώ γρήγορα στο σύστημα της ομάδας και αυτό θα με βοηθήσει για τη συνέχεια”.

Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, τα παιδιά με υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και με έκαναν να νιώσω γρήγορα ότι είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, νίκη σε κάθε παιχνίδι και να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει κατηγορία, γιατί έχουμε ενα πάρα πολύ καλό υλικό αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες για να το πετύχουμε αυτό. Αυτό όμως που με εντυπωσιάζει περισσότερο, είναι ο μικρός μέσος όρος ηλικίας που έχουμε και το τεράστιο ταλέντο που υπάρχει σε παιδιά ηλικίας 15- 20 χρονών. Πιστεύω είναι στην κατάλληλη ομάδα, για να μπορέσουν να εξελιχθούν και σαν ποδοσφαιριστές αλλά πάνω απ’ όλα σαν άνθρωποι”.

Σχετικές δημοσιεύσεις