Δούλεψε καλά η επίθεση…

Ένα σχετικά εύκολο πρωινό είχε το παιδικό μας, στην αναμέτρηση με την Καλλιθέα, στις Τζιτζιφιές, καθώς επικράτησε 5-1 της γηπεδούχου ομάδας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Από το σφύριγμα της έναρξης, οι παίκτες του Γιάννη Καραΐνδρου ανέλαβαν τα ηνία του ματς και φρόντισαν από το πρώτο ημίχρονο να “καθαρίσουν” την αναμέτρηση.

Η πίεση που ασκήσαμε είχε γρήγορα αποτελέσματα, καθώς με αυτογκόλ στο 14ο λεπτό,καταφέραμε να πάρουμε κεφάλι στο σκορ.

Συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο, ο Φερρατσάκου βγήκε στην κόντρα και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα της Καλλιθέας, έκανε το 0-2 στο 17΄.

Ίδιος πρωταγωνιστής και στο 23΄, αυτή τη φορά χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 0-3, έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Υπήρξε διαφορά δυναμικότητας, ο Γιαννακούδης δεν μπόρεσε να πιάσει την κεφαλιά όπως ήθελε, ήρθε ο Παπαϊορδάνου στο 46΄ για να πετύχει το 4ο γκολ της ομάδας μας.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής, μειώνοντας σε 1-4, ο Βασίλης Αναγνωστός με ωραία ενέργεια από αριστερά, έγραψε το 1-5.

(Καραΐνδρος): Κούρος, Αργουδέλης, Παπαδόπουλος, Αναγνωστός Γ., Τζίτζα, Αναγνωστός Β., Χαλικιάς, Βουλιστής, Παπαϊορδάνου, Φερρατσάκου, Φακίδης, (Μαρτής), (Πάσσαρης), (Σούσουλας), (Βαρελογιάννης), (Γιαννακούδης), (Καφετζής), (Φραντζής).

Με τη βοήθεια της τύχης (αυτογκόλ) ανοίγουμε το σκορ

Ο Φερρατσάκου βγαίνει στην κόντρα περνάει τον τερματοφύλακα και σκοράρει

Ο Φερρατσάκου ξανά σε ανοιχτό γήπεδο, με διπλή ενέργεια κάνει το 0-3

Κεφαλιά του Γιαννακούδη, έρχεται ο Παπαϊορδάνου με δυνατό σουτ για να ολοκληρώσει την προσπάθεια

Ο Βασίλης Αναγνωστός με διαγώνια κίνηση και άψογο πλασέ κάνει το τελικό 1-5

 

Σχετικές δημοσιεύσεις