Δηλώσεις Χατζηστεργίου για τον αγώνα με τον Αττικό

Για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος η ομαδάρα μας ΑΟ Καλαμακίου (23 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 04/02 στις 15:00 εκτός έδρας τον Αττικό (32 βαθμοί) σε ένα πράγματι πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Ο Αττικός είχε επιβληθεί με 0-3 στο πρώτο μας φετινό παιχνίδι, στην έναρξη του πρωταθλήματος, η ομάδα μας όμως είναι πλέον πιο έτοιμη. Με τις προσθήκες στο ρόστερ και τις επιστροφές των τραυματιών, την Κυριακή θα δώσουμε μια πραγματική μάχη και θεωρούμε ότι πλέον θα σταθούμε επάξια απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.

Για τον δύσκολο αγώνα που πλησιάζει μας μίλησε ο επιθετικός μας Νίκος Χατζηστεργίου, ο πλέον έμπειρος παίχτης της ομάδας μας και μας είπε:

η διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο ενίσχυσαν σημαντικά την ομάδα, είμαστε πλέον πολύ δυνατοί. Θα δώσουμε και εμείς από την πλευρά μας το 100% για την νίκη, δίνουμε σάλπισμα νίκης και κοιτάμε το δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία»

Να ευχηθούμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια, χωρίς τραυματισμούς που μας πλήγωσαν τόσο πολύ στον πρώτο αγώνα!

Σχετικές δημοσιεύσεις